Magyarországon eljutunk majd oda, hogy lehessen választani, hogy hüvelyi úton vagy császárral szeretne szülni egy nő?
24-25. válaszoló vagyok
Abszolút megszívtam.
Kiderült hogy a császár után pár nappal szétszakadt egy belső varratom, és ezzel kompletten újra kellett operálni, a császáros heget kivágták és ott nyitottak fel újra. A seb másodszorra begyulladt, fel kellett felszinesen nyitni megint. Hurrá császár! Jah nem... Kb 3 hónap volt mire szülés után helyrejöttem. VBAC-re esély sincs a komplikációk miatt :(
35..
A császárnál is létezik ugyanez. És erről többet hallok.
Ha egy doki gyökér, az csàszár alatt is az lesz.
De a lênyeg, hogy nem egy terhes nò kompetenciája eldönteni.
Ennek kizárólag valós egészségügyi ( fizikai és mentális) döntésnek kellene lennie
38
Nekem 4 van és ikrek is..mind hüvelyi szülés, mind egészséges..
Bezzeg a császàros ismerős( csak korábbi császár előzmêny indokolta)babája nem tudott adaptálódni.
Ikresismerősnél is az egyik baba nem tudott adaptálódni ( 38. Héten születtek, és 2800 g felettiek voltak)emiatt napokig inkubátorban volt.
Van helye a császárnak, nagyin örülök, hogy létezik, de általában, aki “választja” annak általában nincsenek normális indokai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!