Meg lehet csinálni lombikon, hogy erre hivatkozva meg szeretném választani a gyerekem nemét? Egyáltalán van ilyen lehetőség Magyarországon vagy bárhol Európában?
Már több generáció óta a mi családunkban kivétel nélkül van valami nőgyógyászati probléma, ami megkeseríti mindenkinek az életét.
A dédnagyanyámnak azt hiszem petefészekrákja volt. Nagyanyám aki kivették 36 éves korában a méhét. Anyámnak több műtét után kivették a méhét 47 éves korában. Nagynénémnek kivették a méhét huszonéves korában. Másik nagynénémnek folyamatosan évente kiújul az endometriózisa.
Legidősebb unokatesómnak miómája volt. A 14 éves unokatesóm 2 hétig menstruál, majd 5 napig semmi, utána megint 2 hétig mestruál, orvosról orvosra járnak, mert a fogamzásgátló se tudja beálítani. Legkisebb unokatesómnak 11 évesen kivették a petefészkét, mert fájdalmai voltak, és még volt csavaroda a petefészek. Úgy néz ki, hogy a másik is meg van csavarodva.
Nekem olyan fájdalmaim vannak, hogy szédülök, hányok, elájulok, vizet se tudok magamhoz venni, mert kihányom, és fáj a fejem. A legerősebb betét és a legnagyobb tampon nem bír ki másfél órát. Nekem is írták fel fogamzásgátlót, de nem csökkentette sem a mennyiséget, sem a fájdalmat. Majd megyünk fel Pestre, hogy vizsgáljanak ki.
Még fiatal vagyok, jövőre érettségiztem, de olyan 6-8 év múlva akarok gyereket. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lehetőségeim vannak ezzel kapcsolatban, mert 50% az esély rá, hogy lányom lesz. Nem szeretném, hogy szenvedjen. Örökbefogadáson nem gondolkozok.
5!
Ezeket kezelni kell, nem kiiktatni a lány gyerek lehetőségét. Az meg van amúgy, hogy a fiú ugyanúgy tovább örökíthetné ezeket a lány utódaira?
Kedves Kérdező!
Tegyél egy próbát a doterra clary calm vagy clary sage illóolajokkal.
Nekem minden panaszom elmúlt az olajoktól.
Tényleg szívből ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!