Egy ujszulott babanak probalunk nebet valasztani de nem tudjuk hogy a Zendaja/Zendaya anyakonyvezheto magyarorszagon?
Ha nincs az mta névlistán, akkor lehet kérvényezni.
Szerintem tudtad hogy véleményt is fogsz kapni. Direkt azért tetted ki, hogy leírhasd nekünk ezt a "tanuljatok még értelmezni egy kérdést" szöveget. :D
Ne mond, hogy nem néztél utána a névnek magadtól, ha tényleg érdekelt. :D Két kattintásból meg lehet tudni hogy adható e vagy sem.
De amúgy komolyan nektek ki a fene kozotok van hozzá, hogy annak a gyereknek mi lesz a neve? Mi jogon fikázzátok? Ha nem tudtok a KÉRDÉSRE válaszolni, akkor inkább húzzatok el innen a fenébe.
Amúgy nem anyakönyvezhető.
Utana neztem, de rengeteg olyan oldal volt az egyiken ezt a masikon azt irtak, igy gondoltam ki irom egy olyan oldalra ahol eddig is tudtam hogy degeneraltak vannak (par ember kivetelevel)
Koszonom az ertelmes valaszokat!
Kedves nem tudom hanyadik valaszolo, ne magadbol indulj ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!