Adnátok az Amaltea nevet, ha anyakonyvezheto lehetne?
Figyelt kérdés
Olvastam valahol az Amalthea nevet, nagyon megtetszett. Gondoltam magyarul biztos anyakonyveztetheto kiejtes szerint azaz h betű nélkül.De meglepetesemre nem volt benne az utonev listaban. Nektek mi a velemenyetek errol a nevrol?2018. aug. 6. 22:03
2/13 anonim válasza:
Elsőre almateának olvastam. Nem adnám.
Miért nem jó az utónévkönyvből választani?
4/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Nem szép a hangzása és zavaró, hogy úgy végződik: "tea".
5/13 A kérdező kommentje:
Nekem mar 2 eves a lanyom es nem ilyen szokatlan nevet kapott. Csak kerdeztem. Szamomra olyan elegans hangzasa van, erre az almateas hasonlosagra nem gondoltam.
2018. aug. 6. 22:10
6/13 anonim válasza:
Nézek itt nagyokat, hogy mindenki almateának olvassa. De mi másnak kellene olvasni az almateát? - csodálkozok nagyokat, mire nagy nehezen leesik, hogy nem is almatea....
Ezek után persze hogy nem adnám.
8/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy adnám, mert a szerelemtől messze van, de amúgy szerintem szép név. Az almateás asszociáció sem zavar, ugyanis bár majd jól lepontoznak érte, de szerintem az Alma és a Tea nevek is szépek. :)
9/13 anonim válasza:
Nem adnám, amúgy én is almateát olvastam.
10/13 anonim válasza:
adj neki valami rendes nevet, ne akard, hogy egész gyerek korában cikizzék és szégyellnie kelljen a nevét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!