Miért nem szeretnének sokan császárt? Miért ragaszkodnak sokan a hüvelyi szüléshez?
Figyelt kérdés
Mi az oka, hogy sokan a sima szülést szeretnék? Mi a baj a császárral?2022. máj. 9. 16:21
61/69 anonim válasza:
Milyen jogon forgatod ki a szavaim? 😅 Értelmezni meg majd a húsvéti nyuszi fogja,de egy utolsó próbát teszek. Én nem mindenkit szóltam le, csak értelmetlennek tartom, ugyanis rengeteg esetet ismerek,aki hülye indokkal követelte magának a műtétet. Konkrét esetekből indultam ki ...az normális indok, hogy jajj fujj, undorító neki a hüvelyi szülés? 🤔 szerintem szimplán butaság...
62/69 anonim válasza:
Nem forgattam ki a szavaid. Ha valaki lustaságból választja a császárt, akkor van jogod elítélni ezért? Nincs. És nem vagy jobb senkinél, csak mert te hüvelyi úton szültél.
63/69 anonim válasza:
Ja, remek indok ez is, hogy" nem akarom, hogy tönkre menjen a testem." Igen, akkor csmre kell rohanni...
64/69 anonim válasza:
62, nem vagyok jobb, de jogom van hozzá, hogy véleményem legyen, ugyan úgy mint a másik oldalnak. Nem véletlen nem lehet csak úgy kérésre műtétre menni, ezen azért érdemes lenne gondolkodni ...
65/69 anonim válasza:
És? Mi közöd van hozzá, ha valaki emiatt választja a császárt?
Vegyél inkább életet magadnak, lenne mit dolgozni magadon...
66/69 anonim válasza:
64. Hát Magyarország az elmaradott eü miatt tényleg nem véletlenül nem lehet 😂 Az USA-ban, Franciaországban, Németországnak stb viszont lehet választani.
67/69 anonim válasza:
65, az aztán érv....ja,nem :) nem muszáj egyetérteni, sajnos ez a tábor sosem fog. Én nem csak fekete fehérben látom, mert van amikor ez jobb, van amikor az, de felesleges folytatni ezt...
68/69 anonim válasza:
Szerintem végtelenül szomorú, hogy 2022-ben egy nő nem választhatja meg a szülése módját.
69/69 anonim válasza:
Ahhoz, hogy megvàlaszthassák, először edukálni kellene megfelelően a nőket. Elmondani mindkèt út előnyeit, hátrányait, következményeit. De amíg az a megszokott, hogy a kismamák inkább nem néznek meg egy videót a szülésről, mert megijednek, meg nem akarnak róla tudni, és úgy mennek szülni, hogy fogalmuk nincs a folyamatról, a lehetősègeikről, a jogaikról, addig ez sajnos nem járható út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!