Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem szeretnének sokan...

Miért nem szeretnének sokan császárt? Miért ragaszkodnak sokan a hüvelyi szüléshez?

Figyelt kérdés
Mi az oka, hogy sokan a sima szülést szeretnék? Mi a baj a császárral?

2022. máj. 9. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
62%
Még mindig nem vágnak hasizmot alapesetben, felejtsük már el ezt a hülyeséget. És nem feltétlenül gyógyulsz fel lassabban belőle, a hüvelyi szülés után is van akinek évekig(!) problémái vannak. A babának meg semmi baja nem lesz ha nem halad át kínok közepette a szülőcsatornán. Mekkora sötétség van itt, hihetetlen..
2022. máj. 10. 05:04
 32/69 anonim ***** válasza:
76%
Azért magasabb a császármetszésnél a halvaszületés mert akkor császároznak legtöbb esetben amikor baj van a babával, pl a hosszas vajúdás alatt leesik már a szívhangja. Nem is értem miért kell megvárni, amíg ez megtörténik, nyilván nem tesz jót senkinek, ha addig hagyják szenvedni amíg már a szíve sem bírja.
2022. máj. 10. 05:28
 33/69 anonim ***** válasza:
6%

Hülyeség, mert akkor ezek szerint ezekben az országokban alapból sokkal több lenne a komplikált szülés minden magyarázat nélkül?

Még véletlenül sem a pénz beszélhet Romániában meg Bulgáriában, á...

2022. máj. 10. 05:35
 34/69 anonim ***** válasza:
7%

Látom, valakiknek nem tetszenek a tények.

De mindenki nyugodtan tekinthet etalonként és követendő példaként Romániára meg Bulgáriára.

2022. máj. 10. 06:36
 35/69 anonim ***** válasza:
30%
Ja, és engem nem zavar, ki hogy szül, az eredmény a legfontosabb, de mielőtt leállunk hülyeségeket írogatni, miszerint Magyaror. hogy el van maradva ilyen tekintetben, nem ártana utána nézni, hogy amúgy mi is a tendencia az igazán fejlett országokban.
2022. máj. 10. 06:39
 36/69 anonim ***** válasza:
87%

Valaki említette az aranyóra hiányát. Nekem mindkét császárnál volt, apuka odajöhetett az őrzőbe, odahozták a babát, órákig együtt lehettünk. A szoptatással sem volt sosem problémám, kizárólag anyatejes volt mindkettő, 2x2 évig szoptattam, pedig nem is vajúdhattam egyikkel sem. Illetve 6 órával a műtét után fel kellett állnom, és rögtön utána mehettem is a babáért, mentem is, onnantól 0-24 együtt.

Azt nagyon sajnálom, hogy sosem élhettem át, hogy megszületik a baba, és egyből rám teszik úgy meztelenül, maszatosan, és nem viszik sehova, de sajnos nem volt választási lehetőségem. A helyzetből viszont szerintem mi kihoztuk a maximumot.

2022. máj. 10. 07:09
 37/69 anonim ***** válasza:
34%
Mert nem volt aki segítsen a babával, míg én lábadoztam volna. Marha rossz élmény volt a szülés, viszont már rögtön utána akármit tudtam csinálni, nem volt egy baromi nagy nyitott seb a hasamon.
2022. máj. 10. 08:32
 38/69 anonim ***** válasza:
33%

8-as! Te szültél már? Mitől menne tönkre a tested a hüvelyi szülés miatt? Maximum a terhesség miatt, ha valaki ész nélkül zabál.

Én januárban szültem, és elmondhatom, hogy továbbra is vékony, bomba alakom van!

A hüvelyem meg szűkebb, mint szülés előtt...

2022. máj. 10. 08:39
 39/69 anonim ***** válasza:
11%
Még egy dolog. Nem szeretném, hogy véletlen belevágjanak a babám arcába pl, mert ijesztően sok ilyen eset történik.
2022. máj. 10. 08:41
 40/69 anonim ***** válasza:
71%
Azt sem tudod merre van arccal a gyerek egy terhes nőben, de itt okoskodsz. Na ez az ijesztő.
2022. máj. 10. 16:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!