Miért nem szeretnének sokan császárt? Miért ragaszkodnak sokan a hüvelyi szüléshez?
Hülyeség, mert akkor ezek szerint ezekben az országokban alapból sokkal több lenne a komplikált szülés minden magyarázat nélkül?
Még véletlenül sem a pénz beszélhet Romániában meg Bulgáriában, á...
Látom, valakiknek nem tetszenek a tények.
De mindenki nyugodtan tekinthet etalonként és követendő példaként Romániára meg Bulgáriára.
Valaki említette az aranyóra hiányát. Nekem mindkét császárnál volt, apuka odajöhetett az őrzőbe, odahozták a babát, órákig együtt lehettünk. A szoptatással sem volt sosem problémám, kizárólag anyatejes volt mindkettő, 2x2 évig szoptattam, pedig nem is vajúdhattam egyikkel sem. Illetve 6 órával a műtét után fel kellett állnom, és rögtön utána mehettem is a babáért, mentem is, onnantól 0-24 együtt.
Azt nagyon sajnálom, hogy sosem élhettem át, hogy megszületik a baba, és egyből rám teszik úgy meztelenül, maszatosan, és nem viszik sehova, de sajnos nem volt választási lehetőségem. A helyzetből viszont szerintem mi kihoztuk a maximumot.
8-as! Te szültél már? Mitől menne tönkre a tested a hüvelyi szülés miatt? Maximum a terhesség miatt, ha valaki ész nélkül zabál.
Én januárban szültem, és elmondhatom, hogy továbbra is vékony, bomba alakom van!
A hüvelyem meg szűkebb, mint szülés előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!