Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem szeretnének sokan...

Miért nem szeretnének sokan császárt? Miért ragaszkodnak sokan a hüvelyi szüléshez?

Figyelt kérdés
Mi az oka, hogy sokan a sima szülést szeretnék? Mi a baj a császárral?

2022. máj. 9. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
67%

6. Nekem volt két nagyon jó élményű hüvelyi szülésem. Nem lépett fel semmilyen komplikáció, a hüvelyem pont olyan mint régen volt. Fájt? Igen. De csak x órát és miután megszületett nem fájt a köhögés, nem kellett feküdnöm, el tudtam azonnal látni a kisbabám és nem kellett utána protokoll szerinti intenzív terápiás megfigyelés. De ez én vagyok.

Lehet más meg a hüvelyi szülést élte meg brutál módon. Nem csak ilyen vagy csak olyan egyik sem. Ezért is megosztó a téma.

2022. máj. 9. 16:52
 12/69 anonim ***** válasza:
53%

"Császárt támogatom nem akarom hogy a hüvelyem, a testem tönkre menjen"

Idiótaságokat ne írjunk már... Ha "tönkre menne" mindenki egy szülésbe, vajon mennyi gyerek születne? Tényleg egyre gázabb válaszok vannak ezen az oldalon.

2022. máj. 9. 16:58
 13/69 anonim ***** válasza:
56%
Én azért mert már volt benne részem, és szörnyű volt. A második simán született, hát össze se lehet hasonlítani…
2022. máj. 9. 16:59
 14/69 anonim ***** válasza:
37%
A császár fanok mindenkit lepontoznak xD
2022. máj. 9. 17:02
 15/69 anonim ***** válasza:
73%

14

Nem mintha a császár pártiak nem lennének lepontozva 🙃

2022. máj. 9. 17:03
 16/69 anonim ***** válasza:
66%

személyszerint jobban félek egy műtéttől, mint a fájdalomtól

nekem nem volt rossz élmény a hüvelyi, volt egy adrenalin löket ami vitt és a végén, tényleg mintha elvágták volna

nyilvàn sokak szerint a leganygobb fájdalom, ja... mert általában szerencsére a nők 30 éves kor körülig nem tapasztalnak sok fájdalmat

2022. máj. 9. 17:06
 17/69 anonim ***** válasza:
74%
Sokkal jobban féltem a siettetéstől, a kézzel tágítástól, hasbakönyökléstől, fogótól, vákuumtól, csonttöréstől, oxigénhiánytól mint egy hasi műtéttől. Értem én, hogy valakinek csak kipottyan az egészséges gyereke, de én nem kockáztattam. Azt meg főleg nem értem, hogy miért fáj az másoknak, hogy én kifizetek egy császárt. Ez az ország le van maradva, már rég választhatóvá kellett volna tenni, mint máshol.
2022. máj. 9. 17:11
 18/69 anonim ***** válasza:
69%
5 hete szültem császárral ,azóta is hugyholyag gyulladasom van a katetertol, a hasam egy része totálisan erzeketlen,a többi részén a bőr ég húzódik fáj, a belső varratom begyulladt, lázas lettem, holnap rendeltek be a kórházba... Micsoda buli a császár!
2022. máj. 9. 17:33
 19/69 anonim ***** válasza:
98%

Én csak azt nem értem, hogy mi ez császár vs. természetes mánia?

Sok anyukát tiszta szívemből sajnálok, hogy magyarázkodni kényszerül, ha császározták-ne tűnjön úgy, hogy ő akarta, hanem a szükség hozta-ez a borzalom.

Nem tök mindegy??? Kijött és él, és remélhetőleg egészséges. Sem az anya, sem a baba nem lesz kevesebb attól, hogy hol jött ki!

2022. máj. 9. 17:53
 20/69 anonim ***** válasza:
22%

10 Nekem volt császárom, de mit jelent az, hogy hegkezelés?

Az emberek sokfélék ki ezt, ki azt szereti. Ha itt is válaszható lenne a császár, elfogadottabbá válna és nem annyian akarnák a hüvelyi szülést, szóval szerintem ha ezt pl. Németországban kérdeznéd ott pozitívabban beszélnének a császárról.

2022. máj. 9. 18:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!