Miért nem szeretnének sokan császárt? Miért ragaszkodnak sokan a hüvelyi szüléshez?
Szerintem is, az evolúció full hülyeség, legyen minden mesterséges, és műtéti.
Ennyi erővel béranya is lehetne tök általános, azzal még kevésbé "menne tönkre" az illető - ha már ez a legfontosabb szempont valakinek ;)
28.
Hüvelyi szülés az evolució kezdete óta, ülj le, egyes.😄
Mert az emberré válás kezdete óta, vagy úgy tetszik "emberi evolúció" kezdete óta mivel történik a szülés? :D
Vagy az emberszabású majmok ikrával szaporodnak? :D
btw, evolúció. Ugyebár anno szép szokás volt a szülésbe belehalni, anyának, gyereknek, mindkettőnek, így kvázi "kikoptatva" azokat az egyedeket, akik valamilyen biológiai okból alkalmatlanok a szaporodásra.
A császár és az orvostudomány ezt nagyrészt megszüntette, továbbadódnak ezek a "hibák". Magyarul ha a nép fejreáll is, esélyes, hogy növekedni fog a komplikációk, és ezzel együtt a beavatkozások száma.
(Mielőtt vki megsértődne, ez nem vélemény, hanem tény. Császáros voltam én is, pár évtizeddel korábban mindketten ottmaradtunk colna)
Miért állítjátok, hogy a legbrutálisabb hüvelyi szülés is jobb mint egy jól sikerült császármetszés?
Igenis van, hogy a császár a jobb.
Mint ahogy a mesterségesen előallított tápszer is jobb, mint egy dohányzó anya nikotinos teje, hiába az a természetes.
Emberek, ne legyetek már ekkora maradi ősanyák. Ja, hogy az evolúció kezdetétől is szülnek a nők, igen. Attól még megengedhetjük magunknak a császármetszést 2022-ben. Vagy te még a fán élsz, mint az őseid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!