Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem szeretnének sokan...

Miért nem szeretnének sokan császárt? Miért ragaszkodnak sokan a hüvelyi szüléshez?

Figyelt kérdés
Mi az oka, hogy sokan a sima szülést szeretnék? Mi a baj a császárral?

2022. máj. 9. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
24%

40es, esetleg bármi érv?

Mellesleg hány cikket kérsz ilyen esetekről ?

1. [link]

2. [link]

Miért is okoskodás, hogy tartok ettől? Egyébként sem nekem kell tudni, merre van arccal a baba, hanem az orvosnak.

2022. máj. 10. 16:59
 42/69 anonim ***** válasza:
64%
Micsoda hiteles források. Millió linket tudnék küldeni, ahol a baba oxigénhiányos lett, csontját törték, hogy kiférjen, a fogóval komoly károkat okoztak..stb Hát akkor inkább egy heg az arcán..
2022. máj. 10. 17:54
 43/69 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem meg inkább egyik sem... természetes úton szülés még mindig biztonságosabb, hiába nézel hülyének bárkit...
2022. máj. 10. 17:58
 44/69 anonim ***** válasza:
69%
Ennyit tudtál felhozni érvnek? Két internetes sztorit, ahol belevágnak a gyerekbe? Elég gyenge. De nem baj, nem kell egyetértenünk. Én akkor sem kockáztatok.
2022. máj. 10. 18:06
 45/69 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem is, az evolúció full hülyeség, legyen minden mesterséges, és műtéti.

Ennyi erővel béranya is lehetne tök általános, azzal még kevésbé "menne tönkre" az illető - ha már ez a legfontosabb szempont valakinek ;)

2022. máj. 10. 18:35
 46/69 anonim ***** válasza:
27%
Feleslegesnek éreztem az összes fellelhetőt belinkelni, példának szántam, de ezen felül is több sztorit hallottam első kézből. Még mindig több, mint az, hogy szimplán egy állítás hozzám van vágva, hogy állítólag azt sem tudom, merre van arccal...
2022. máj. 10. 18:35
 47/69 anonim ***** válasza:
73%

28.

Hüvelyi szülés az evolució kezdete óta, ülj le, egyes.😄

2022. máj. 10. 20:56
 48/69 anonim ***** válasza:
30%

Mert az emberré válás kezdete óta, vagy úgy tetszik "emberi evolúció" kezdete óta mivel történik a szülés? :D

Vagy az emberszabású majmok ikrával szaporodnak? :D

2022. máj. 10. 21:27
 49/69 anonim ***** válasza:
65%

btw, evolúció. Ugyebár anno szép szokás volt a szülésbe belehalni, anyának, gyereknek, mindkettőnek, így kvázi "kikoptatva" azokat az egyedeket, akik valamilyen biológiai okból alkalmatlanok a szaporodásra.

A császár és az orvostudomány ezt nagyrészt megszüntette, továbbadódnak ezek a "hibák". Magyarul ha a nép fejreáll is, esélyes, hogy növekedni fog a komplikációk, és ezzel együtt a beavatkozások száma.

(Mielőtt vki megsértődne, ez nem vélemény, hanem tény. Császáros voltam én is, pár évtizeddel korábban mindketten ottmaradtunk colna)

2022. máj. 10. 21:33
 50/69 anonim ***** válasza:
79%

Miért állítjátok, hogy a legbrutálisabb hüvelyi szülés is jobb mint egy jól sikerült császármetszés?

Igenis van, hogy a császár a jobb.

Mint ahogy a mesterségesen előallított tápszer is jobb, mint egy dohányzó anya nikotinos teje, hiába az a természetes.

Emberek, ne legyetek már ekkora maradi ősanyák. Ja, hogy az evolúció kezdetétől is szülnek a nők, igen. Attól még megengedhetjük magunknak a császármetszést 2022-ben. Vagy te még a fán élsz, mint az őseid?

2022. máj. 11. 19:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!