Miért nem szeretnének sokan császárt? Miért ragaszkodnak sokan a hüvelyi szüléshez?
Jaajj, ez a tipikus, hogy elf*ngja magát, és azt hiszi egyből úgy lesz minden, hogy bemegy és komplett tervet tart a kórházi személyzet elé, hogy ő mit akar, mert előtte olvasta a neten, hogy az úgy jó, meg K-né H. Júlia is azt írta az asszony sutyorgón, és ő úgy "akarja". Mert neki az nem jó úgy, ahogy előtte milliárdoknak.
A pofám leszakad.:DDD
nekem életmentő császárom volt. mit kellett volna tennem? mondjam az orvosnak, hogy inkább beledöglünk, csak hagy préseljem ki alul a gyereket, mert igaz hogy életveszélyben van a babám, de milliárdoknak már jó volt előtte?
pofám leszakad..
Ki beszélt itt életmentő császárról?
Elképesztő, hogy általános iskolában ennyire nem fektetnek hangsúlyt az értő olvasásra.
Vagy a kisegítő suliban máshogy megy?
Ja, és ne írkálj többet privátban légy szíves, tiltottalak is egyből :D
Senki nem beszélt életmentő császárról. Azért írtam le a történetem, mert az ősanyák szerint olyannyira a természetesség a jobb, hogy ezerszer inkább dögöljünk bele a hüvelyi szülésbe, mintsem császározzanak, mert az fúj, az veszélyes!
Kb ezt okádjátok már oldalakon keresztül.
Hálás vagyok, hogy én nem lettem ilyen maradi ősanya.
52es beszélt életmentő császárról.
Egyébként meg érdekes, itt tudtok trágárkodás nélkül írni, de azért privátban kijön, hogy ki is a "maradi". Kultúrált módon nem megy a vita, ezért gyorsan privát üzenet.
Lustaság? Honnan tudod, hogy miért döntenek így a nők? Ismered az összes pcs-s nő okát a császárra?
Milyen jogon ítélkezel mások felett ismeretlenül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!