Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem szeretnének sokan...

Miért nem szeretnének sokan császárt? Miért ragaszkodnak sokan a hüvelyi szüléshez?

Figyelt kérdés
Mi az oka, hogy sokan a sima szülést szeretnék? Mi a baj a császárral?

2022. máj. 9. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
18%

Jaajj, ez a tipikus, hogy elf*ngja magát, és azt hiszi egyből úgy lesz minden, hogy bemegy és komplett tervet tart a kórházi személyzet elé, hogy ő mit akar, mert előtte olvasta a neten, hogy az úgy jó, meg K-né H. Júlia is azt írta az asszony sutyorgón, és ő úgy "akarja". Mert neki az nem jó úgy, ahogy előtte milliárdoknak.

A pofám leszakad.:DDD

2022. máj. 11. 19:55
 52/69 anonim ***** válasza:
61%

nekem életmentő császárom volt. mit kellett volna tennem? mondjam az orvosnak, hogy inkább beledöglünk, csak hagy préseljem ki alul a gyereket, mert igaz hogy életveszélyben van a babám, de milliárdoknak már jó volt előtte?

pofám leszakad..

2022. máj. 11. 20:01
 53/69 anonim ***** válasza:
16%

Ki beszélt itt életmentő császárról?

Elképesztő, hogy általános iskolában ennyire nem fektetnek hangsúlyt az értő olvasásra.

Vagy a kisegítő suliban máshogy megy?

Ja, és ne írkálj többet privátban légy szíves, tiltottalak is egyből :D

2022. máj. 11. 20:38
 54/69 anonim ***** válasza:
5%
Szánalmas, hogy valaki képtelen emberi módon megfogalmazni egy ellenérvet, ehelyett gyorsan ír egy trágár, kocsma stílusú privát üzenetet. Milimami :D
2022. máj. 11. 20:41
 55/69 anonim ***** válasza:
82%

Senki nem beszélt életmentő császárról. Azért írtam le a történetem, mert az ősanyák szerint olyannyira a természetesség a jobb, hogy ezerszer inkább dögöljünk bele a hüvelyi szülésbe, mintsem császározzanak, mert az fúj, az veszélyes!

Kb ezt okádjátok már oldalakon keresztül.

Hálás vagyok, hogy én nem lettem ilyen maradi ősanya.

2022. máj. 11. 20:49
 56/69 anonim ***** válasza:
27%

52es beszélt életmentő császárról.

Egyébként meg érdekes, itt tudtok trágárkodás nélkül írni, de azért privátban kijön, hogy ki is a "maradi". Kultúrált módon nem megy a vita, ezért gyorsan privát üzenet.

2022. máj. 11. 20:55
 57/69 anonim ***** válasza:
8%
52, senki nem mondott olyasmit, amivel most te elkezdtél vádaskodni🙆🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ha eleve olyan a baba fekvése vagy gond van, akkor kell a műtét, de csak azért, mert a Julcsika nem hajlandó x órát kibírni, hanem, hopp kapják ki belőle, az ugyan nem normális. A császár egy életmentő műtét és annak is kéne maradnia.
2022. máj. 13. 00:56
 58/69 anonim ***** válasza:
81%
57. Most őszintén, miért fáj az neked, ha valaki a program császárt választja?
2022. máj. 13. 01:09
 59/69 anonim ***** válasza:
6%
Nem fáj, csak teljesen felesleges szimplán lustaságból műtétre futkozni...
2022. máj. 13. 01:13
 60/69 anonim ***** válasza:
90%

Lustaság? Honnan tudod, hogy miért döntenek így a nők? Ismered az összes pcs-s nő okát a császárra?

Milyen jogon ítélkezel mások felett ismeretlenül?

2022. máj. 13. 01:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!