Jávorszky kórház (szülészet) vélemény? Most költöztünk Vácra itt vettünk egy lakást. 27+4 napos vagyok, lassan ideális a következő uh, így érdekelne, hogy melyik orvost ajánljátok? Illetve nőgyógyászt (lehet állami és magán is)
Illetve fogadjak orvost és szülészt vagy ne? Ha igen, akkor kit érdemes? Bocsi a sok kérdésért, csak nekem is minden új most itt.
19/L
Sziasztok! Végül Dr. Kondér Béla lett az orvosom, maximálisan meg vagyok elégedve vele, szakmailag irtó profi, és Dr. Gánti Botondnál szültem, a szülésznő nevét meg nem mondom nektek, mert totál kiment a fejemből😆, nagyon kedves volt, megértő, és megdícsért, hogy a korom ellenére minden hang és érzéstelenítő nélkül végigcsináltam a szülést. A csecsemősökre semmi panasz nem volt, mindenki nagyon normális volt velem. Gátmetszésem volt, ezen kívűl más “beavatkozás” nem történt. Június 23-án délelőtt 10 után elkezdtődtek a fájások. 20 percesek voltak, aztán dél körül elértük a 10 perces fájásokat, és ekkor elindultunk a kórházba, 5 perc alatt bent is voltunk. Megvizsgáltak, 3 ujjnyira nyitva voltam. Felvették az adataimat, feltettek ctg-re, majd kaptam ruhát, és utána pedig berendezkedtem a fájások között😆 délután fél 2 körül elfolyt a magzatvíz, és utána megkaptam a beöntést. Leültem az ágy szélére, és a barátom masszírozta a derekam, majd labdáztam (a labda Isten ajándéka, esküszöm🙏🏻) délután 4 körül bekísértek minket a szülőszobára (apás szülés volt). De mivel csak +3 ujjnyit tágultam, így csináltak egy gátmetszést. Fel feküdtem az ágyra, és végre nyomhattam. 14 nyomással, 16:37 perckor megszületett a kislányunk, Szellő Szonja 3190 grammal és 51 centivel, csodaszép kék szemmel és rengeteg világosszőke hajjal, a 40+1 napra🥰❤️ rögtön ráfektették a mellkasomra, (a lepény valahogy kikerült, fogalmam sincs, hogy hogyan😆) és megszűnt a világ. Család lettünk❤️ megengedték, hogy készítsünk képet a szülés után. Lemérték/megmérték, plusz ugye a kötelező vizsgálatok, majd felöltöztették. Összevarrtak. Szöszit elvitték az osztályra, engem pedig “összekaptak” és én is mentem utána az osztályra. Pár óra múlva mellre helyeztem/helyeztették, hálistennek szopizott, és tejem is van. Álomszülés volt, mindenkinek ilyet kívánok❤️ Cumizik, semmi sem szóltak érte. Nagyon kedves és megértő orvosok, segítőkész csecsemősök, 6,5 órás vajúdás+szülés. Aznap este senki sem mondta volna, hogy pár órája szültem. Törökülésben ültem az ágyon😁 a szobatársam irtó jófej volt, hamar megtaláltuk a közös hangot. Csináltak babafotót, családi csomagot kértünk, viszont a fotó publikálásához nem járultunk hozzá. A fotós (ha jól emlékszem Anna) teljes mértékben megértette, hogy óvni szeretnénk a pici magánszféráját. Pedig annyira szívesen büszkélkednénk a kis fotójával, olyan csodálatos kis hercegnő❤️ Majd a közelező 3 nap után mehettünk is haza. Minden a legnagyobb rendben, csiszolódunk. Nagyon jó baba, igény szerint szopizik (átlag 3-3.5 óra). Annyira boldog vagyok❤️ Többször is megjegyezték, hogy nagyon különleges neve van (Szellő) és nagyon rég találkoztak ilyen nevű Vácon született kislánnyal. Talán a 2010-es évek elején.
👼🏼🎀 V. Szellő Szonja, 2022.06.23
*Játék: amennyiszer leírom hogy: körül, vagy után, annyi felest isztok (igyatok helyettem is)
Szerintem mindent leírtam, elég nehéz így összeszedni, két szoptatás közt, allergiával küszködve😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!