Jávorszky kórház (szülészet) vélemény? Most
költöztünk Vácra itt vettünk egy lakást. 27+4 napos
vagyok, lassan ideális a következő uh, így érdekelne,
hogy melyik orvost ajánljátok? Illetve nőgyógyászt
(lehet állami és magán is)
Figyelt kérdés
Illetve fogadjak orvost és szülészt vagy ne? Ha igen, akkor kit érdemes? Bocsi a sok kérdésért, csak nekem is minden új most itt.
Mennyire ragaszkodnak a szülés megindításához, illetve a császárhoz, gátmetszéshez?
2022. márc. 27. 15:16
2/17 A kérdező kommentje:
Apuka bent lehet a szülésnél?
2022. márc. 27. 15:17
3/17 anonim válasza:
Szia! Orvost és szülésznőt nem fogadhatsz sehol, itt sem. Orvosok közül én Dr Pap Andrást ajánlom, furcsa humora van, de fantasztikus szakember és nagyon alapos. 40+3 körül fektetnek be, 1-2 nap után zselével indítanak, nem a legtürelmesebbek és sajnos az osztályvezető főorvos (Bényi) eléggé császárpárti, de ha kitartó vagy, ő is meggyőzhető, alapvetően jófej ő is. Apuka mindenhol bent lehet a szülésnél, aranyóra után viszont mennie kell és ha éppen van látogatás, akkor sem foghatja meg a babát, csak üvegen át láthatja. Te kimehetsz, de a csecsemősökhöz be kell tolni a babát, ott lehet leskelődni. 😊 A gyermekágy szerintem szuper, az összes csecsemős és felnőtt ápoló is szuper kedves és segítőkész. Nyilván nem egy szálloda, de nem is akarsz menekülni 5 perc után. Kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok.
2022. márc. 27. 15:38
4/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm❤️ Esetleg van külön szoba is, vagy csak több ágyas? Lehet, hogy megyek privátba, ott többet tudunk beszélgetni :))
2022. márc. 27. 15:51
5/17 anonim válasza:
Írok üzit. 😊
2022. márc. 27. 17:22
6/17 anonim válasza:
Lépj be facebookun a "Vácon született babák új csoportjába". Ott nagyon sok hasznos infó van, a fájlok között találsz kórházi kelengyelistát is.
Nekem az a tapasztalatom, hogy az sztk-s terhesgondozás kicsit futószalag szerű, de minden alaposan megnéznek. Az előző terhességemnél még lehetett orvost fogadni akkor jártam magánba (Ferenczi dorktorhoz, nagyon rendes volt), de most csak az sztkba járok és így is teljesen jó. Úgy is az ügyeletes dokinál lehet csak szülni.
Gátmetszéssel kapcsolatban azt mondta a szülésznő, hogy a legtöbb orvos az első szülésnél szinte mindig alkalmazza. A másodiknál már megengedőbbek a gátvédelemmel kapcsolatban.
Külön szoba csak egy van, de az elkülönítő szóval nem lehet "kibérelni".
A gyermekagyas osztályon mindenki nagyon kedves volt.
2022. márc. 27. 17:40
7/17 anonim válasza:
2020-ban szültem ott. Igaz terhesgondozásra magánba jártam Dr. Szaniszló Zsolthoz, szerintem nagyon jó doki. Szülni ügyeletben szültem Dr. Ferenczi Gyulánál, rendes volt végig nem volt vele probléma. A csecsemősök kedvesek voltak végig és segítőkészek. Apuka bent lehetett a szülésnél, de látogatni akkor nem lehetett. A facebookos csoportot én is ajánlom, sok a hasznos infó.
2022. márc. 27. 22:35
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap benézek🥰
2022. márc. 27. 22:39
9/17 anonim válasza:
Én mindkét fiamat természetes úton szültem dr Pap Andrásnál a másodikat gátvédelemmel, végig azt mondta, hogy ha csak lehet ő a természetes utat fogja támogatni. Tényleg nagyon jó szakember, én a humorát is imádtam, de tényleg sajátos:D. A szülésznők mind kedvesek, segítőkészek.
2022. júl. 13. 22:22
10/17 anonim válasza:
Most nézem, hogy milyen régi kérdés, nem tudom, hogy miért hozta fel nekem, gondolom azóta már megoldódott:D. Az előző voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!