Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hallottátok már valakitől,...

Hallottátok már valakitől, hogy a császár nem szülés, vagy ez csak urban legend, hogy valaki ilyet mond?

Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 08:34
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:
100%
Én csak interneten láttam nagy összetűzéseket erről. Személyesen soha, bár nem is értem, hogy ne számítana annak, persze tudom hogy mindenki más véleménnyel van erről, de azért valahogy csak megszületik a gyermeke annak a nőnek is aki császárral ad neki életet.
2021. dec. 16. 23:03
 42/42 anonim válasza:
100%
Engem anyukám császárral szült es tesómat ia. Teszem hozzá engem 16 óra szenvedés után szült császárrak mert nem tágult és egyéb komplikációk miatt is. Most én várok babát és anyósjelöltem meg kinevetett hogy engem anyám császárral szült??? Hát akkor ő nem is szült!!... nagyon rosszul esett..marha
2021. dec. 29. 15:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!