Hallottátok már valakitől, hogy a császár nem szülés, vagy ez csak urban legend, hogy valaki ilyet mond?
Egyáltalán nem értem miért kell azon kattogni hogy hogyan szült valaki, pl 28-as. Szerintem senki nem úgy megy be szülni hogy magát a szülést várja és nem a babát meg hogy túl legyen rajta meg hogy 'jajj de kár hogy csak 5 órát vajúdtam olyan jó lehet volna ha tart még legalább 10 órán át'.
A végeredmény a lényeg ami egy egészséges baba (remélhetőleg) és nem az hogy hogyan jött ki.
Aki meg bánja hogy császárral szült, hát istenem.. eszembe nem jutna azt várni hogy de jó lesz órákig szenvedni vagy fordított esetben a császár után szenvedni.. lehet hogy én vagyok rosszul bekötve de engem a szülés formája egyáltalán, egy kis hangya fingnyit sem érdekel, csak maga a végeredmény.
Nem lehet csak úgy császárod 32, ehhez orvosi igazolás kell. Én sem kértem a programozott császárt. Orvos ajánlotta a betegségem miatt.
Külföldön biztos lehet e nélkül is császár, de itthon nem.
Mondj példát, nem bulvár cikkből valót. Nálam úgy vágtak pofát a császár szónál és igyekeztek lebeszélni róla, pedig orvosi ajánlás miatt kellett a császár.
Több kismama panaszolta, hogy programozott császár ellenére várakoztak hátha mégis megszül ,ezt szó szerint közölték is az anyával. Mert annyival jobb ha természetesen szül, pedig ők is betegség miatt lettek császárra küldve.
Itt vagyok én, mint élő példa!
Az első császárom életmentő sürgősségi volt, de önmagában nem feltétlen indokolta, hogy a második is császár legyen.
Én akartam a program császárt! Megbeszéltem az orvosommal, ő meg rábólintott… ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!