Hallottátok már valakitől, hogy a császár nem szülés, vagy ez csak urban legend, hogy valaki ilyet mond?
Vannak az a nagyon kedves egyedek, akik szerint nem az.
Szerintem meg pont ugyanolyan teljes értékű szülés. Mondom ezt úgy, hogy sose volt császár metszésem.
És azért mert valaki császárral szült még nem lesz kevésbé anya sem.
Nekem mondta egy “kedves” rokon.
Férjem távoli rokona, (mamájának a testvére) kvázi idegen, de eljött babalátogatóba. Kérdezte milyen volt a szülés. Mondom nem tudom, mert császárom volt és el is altattak. Erre teljesen kiakadt, hogy úúúristen, én szegény, akkor én nem is szültem, legyen még gyerekünk mindenképp, hogy tudjam milyen is az igazi szülés, mert az nagyon fontos, az ő lánya is szült és milyen jó neki (és itt elkezdte ecsetelni, hogy a lánya mekkora egy szupersztár, hogy megszült egy gyereket).
Szóhoz sem jutottam. Csak annyit mondtam neki, hogy nekünk konkrétan az életünk múlt a műtéten, nem jókedvemből feküdtem fel a műtőasztalra és az orvosok sem viccből altattak el.
Ezután észbe kapott, hogy “kicsit” lehet, hogy túllőtt a célon, mert elkezdett szabadkozni, hogy jaaa persze az más, meg ő nem úgy gondolta. De már mindegy, kimondta..🤷🏼♀️
Szóval sajnos van ilyen.
Én eddig még csak neten találkoztam ilyennel, élőben szerintem ritka hogy kimondják, mert így online nem kell vállalniuk az arcukat a véleményükhöz.
Volt is itt egy kérdés, 20 millió válasz, és 1 anyuka vállalta ezt a véleményét. Mondjuk nem tette zsebre amit kapott ott.
Én sem tartom annak, csak a császáros anyukák kiborulnak rajta, ha más ezt műtétnek tartja.
Egyik anyuka ismerősöm mondta anno, hogy 2 gyereke van, de sosem szült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!