Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülnétek csak azért "fiatalon...

Szülnétek csak azért "fiatalon", hogy nehogy később bajok legyenek?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok. Igazából minden adott a baba érkezéséhez, 2 éve stabil párkapcsolatban élek, most költöztünk a saját lakásunkba és ha nem is nagyon gazdagon, de biztosan élünk.

Egy a bibi: Még nem kívánom egy gyerek 24 órás ellátását, felügyeletét. Még kicsit "élnék". Azt is el tudnám képzelni, hogy csak 5-10 év múlva szüljek.

De 30 felett már van kis rizikó.

Ti mit gondoltok erről?

Szeretnék gyereket, csak nem most. Rosszul érintene ha később nem jönne össze.

2021. szept. 21. 20:44
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Kérdező:anyosod-anyos jelötled furcsa 1 hölgy nő édesanya,le endő nagymama-mami. Az emebr láyna szüljön amikor van pénze kiétle magát munkája kapcsolat,mindegyh ogy 42 évesen szül elöször 40 évesen,20 évesen.sok szülő anyuka elitéli 40 éveskorto szülést elsőt és többediket
2021. szept. 23. 10:48
 42/42 anonim ***** válasza:
Én nem akarok gyereket, soha nem is akartam. De aki akar, annak szerintem érdemes megfontolni, amit a 6-os ír. Ha akartam volna gyereket, én úgy csináltam volna, ahogy ő.
2021. szept. 24. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!