Olyan férfinak szülnétek gyereket,akibe szerelmesek vagyok,de ö benneteket nem szeret szerelemmel?
Nem sok közös dolog volt bennünk, a vonzalom hozott össze minket.Elég jól elvoltunk,élveztük egymàs társasàgát,de valami hiányozott ahoz, hogy ez egy kapcsolat legyen.(elmondasa szerint, én készen álltam egy kapcsolatra)Aztán úgy alakult, hogy szex közben kiszakadt a gumi. Ez egy olyan helyzet volt, hogy a terhesség majdnem 100%-os lett volna. Vettünk 72 oras tablettat. De persze én továbbra is paráztam, tudom, hogy a tabi nem 100%-os. Beszélgettünk arról, mi lenne, ha mégis terhes lennék. Ö azt mondta, neki nem kell még gyerek, neki tervei vannak még, és szerinte az lenne a legjobb, ha nem tartanánk meg. Megértettem öt, és az elveit, de ez engem végtelenül elszomorított. Én sem vágytam még családra, de vállaltam volna a felelösséget, és a tetteim következményét. Ez a dolog engem eléggé megviselt, nagyon rosszul esett, hogy ö nem úgy tekint rám, mint akitöl akarna családot, mint akivel együtt akarna lenni, hiszen én bevállaltam volna vele.
Nem beszéltünk 2 hetig, aztán csináltam tesztet,negatív lett, és meg is jött nekem, akkor tájékoztattam, hogy nem kell aggódnia.
Itt jött a fordulat a történetben, mert azt mondta, hogy gondolkodott...
Hogy mégis jó lett volna velem, feleségül vett volna, tudott volna szeretni, és nagyon szép családunk lenne. Meg érdrklödött, hogy szeretnék-e komolyabbat töle, mert ö ugy érzi, jó barátnöje lennék, és le tudná élni velem az életét. Ezt most mire véljem?
ezt most komolyan gondoja? nem tudom, mit gondjak..
Ezt, csak a megkönnyebbüléstől mondta szerintem...
Meg, hogy megmaradj, mint lepedőakrobata partner.
Hány évesek vagytok?
Ha 30 felett, akkor még felelőtlen és éretlen férfi.
Ha huszonévesek, főleg az elején, akkor lehet, hogy csak megijedt, mert még (szabadon) élni szeretne.
Első körben próbáljatok meg járni egymással, aztán majd meglátod.
Normális esetben: kapcsolat, összeköltözés, házasság (kihagyható), baba.
Amit ti csináltok abba szerintem egyik se fér bele ezekből pillanatnyilag és a pasi nem is akarja, te írtad a kérdésben, hogy nem szeret.
Biztosan nem vállalnék gyereket valakitől, akibe szerelmes vagyok, ő meg nem szeret.
Próbáljátok meg a normális párkapcsolatot, elvileg azt mondta, arra már késznek érzi magát. Ha működtök, akkor tovább lehet gondolni.
Erről a "nem szerelmes" dologról csak annyit, hogy láttam már ilyet, azután amikor úgy volt, hogy elveszíti a "nem szerelmét" a srác, akkor pánikba esett, és rájött, hogy rosszul gondolta. Könnyű úgy nem szerelmesnek lenni, hogy a másik mindig ott van. A valóság a hiánnyal mutatkozik meg. 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!