Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülnétek csak azért "fiatalon...

Szülnétek csak azért "fiatalon", hogy nehogy később bajok legyenek?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok. Igazából minden adott a baba érkezéséhez, 2 éve stabil párkapcsolatban élek, most költöztünk a saját lakásunkba és ha nem is nagyon gazdagon, de biztosan élünk.

Egy a bibi: Még nem kívánom egy gyerek 24 órás ellátását, felügyeletét. Még kicsit "élnék". Azt is el tudnám képzelni, hogy csak 5-10 év múlva szüljek.

De 30 felett már van kis rizikó.

Ti mit gondoltok erről?

Szeretnék gyereket, csak nem most. Rosszul érintene ha később nem jönne össze.

2021. szept. 21. 20:44
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Magatoknak szüljél,nem másnak,ne más nyomására. betegség baleset közbejöhet szülönél fiatalin,idösen öregen is.erre kérdésre sok oldalnyi válasz fog érkezni. ahány ember,annyi nézőpont.igen krédésedre válasz.t 2 éves kapcsolatba szülni,érdekes.ha szülni akar szülj
2021. szept. 22. 13:53
 22/42 anonim ***** válasza:
10%
20 most már nyugodjál le szerintem, így is eléggé ciki vagy, te világot látott szuperanya, akinek a gyakorin kell önigazolást keresni, nagyon hiteles tényleg.
2021. szept. 22. 13:56
 23/42 anonim ***** válasza:
55%
22: nem keresek önigazolást, te szálltál belém és arra válaszoltam, de ciki is lehetek, nekem mindegy mit gondolsz rólam, úgyhogy nehogy felrobbanj, nyugi 😂😂😂
2021. szept. 22. 14:02
 24/42 anonim ***** válasza:

Mit válaszolgattok még egymásnak 😆

De amúgy egyértelműen vannak olyan programok, amik lekorlátozódnak baba mellett, több gyerekkel. Az utazgatás pont nem ilyen, ha van rá pénz, de az én életvitelem pl. teljesen ütközik a gyerekvállalással.

Ezért is sajnálom, hogy vége. Ez nem azt jelenti, hogy be fogok gyöpösödni, hanem h mást kell találni ami boldogga tesz és a gyerek is belefér.

A kérdezőnek is el kell döntenie, hogy lemond-e mindenről, amit nem lehet gyerekkel (mert azért 1 hétre biztosan nem fogunk lemenni rockmaratonra egy darabig), vagy kihasználja még a gyermekmentes időt.

2021. szept. 22. 14:11
 25/42 anonim ***** válasza:
23 nem velem beszélgettél, csak untam már a dumádat, azért írtam, az valaki más akivel beszélgetsz.
2021. szept. 22. 14:16
 26/42 anonim ***** válasza:

Kérdező,én személy szerint megbántam,hogy nem 25-26 évesen szültem,nekünk is megvolt mindenünk,130 nm-es ház,stabil munka,jó fizetés

Ugy gondolkodtam,mint te,hogy még élni szeretnék

30 évesen jött az első,most 32 éves leszek mikor megszületik a második

Nem érzem magam öregnek,tényleg nem,jó formában vagyok,nem vagyok beteges,férjem sem

De ha már 25 évesen megszültem volna,lenne egy 6 éves,és egy 4 éves gyermekem

Kár,hogy nem elöbb vállaltuk őket

Szerintem ez,hogy igy érzem,édesapám halála is rátett

16 évesen elveszítettem,50 éves volt...

Meg a növérem helyzete...

35 éves,hamarosan megszületik a 3.baba

A nagy 5, a kicsi 3 éves

Férje meghalt, 3 hónapja, 43 évesen,hirtelen,minden elözmény nélkül összeesett,és nem tudtak rajta segíteni és ez rettenetes,feldolgozhatatlan,és ugye ott vannak az anyagiak is

Igénybe vették most a babavárót is,plusz jelzáloghitelt,szóval szerintem igenis számít,hogy mikor érkezik a gyermek...

Lehet nyugodtan lepontozni,de ha a lehetőség adott,én nem várnék,belevágnék,majd késöbb hálát adsz azért,hogy fiatalabban szültél!

2021. szept. 22. 16:53
 27/42 A kérdező kommentje:

15-ös, nem tartom fontosabbnak a hangos szexet egy gyereknél, de talán nyugodt szívvel csinálnál bármit is egy kicsit hangosabban ha a szomszéd szobában ott szuszog a kicsid?

Hát én nem.

Nem csak ezt hoztam fel példaként, de én imádok szexelni és szerintem ebben semmi ciki sincs. Gyerek mellett, nem titok, ez is lekorlátozódik. Van egy 28 éves barátnőm aki tavaly szült és ő mondta.

2021. szept. 22. 17:49
 28/42 anonim ***** válasza:

26-os vagyok

Nekünk ugyanolyan a szexális életünk,külön szobában van az elejétől fogva a kislányunk

21 hónapos már,talán az első 4-5 hónapban volt ugy,hogy heti 1 alkalom volt,de utána naponta,kétnaponta akár

Akik nem tudnak gyermek mellett szexelni,azok nem is akarnak

Volt,hogy fáradt voltam,de kívántam ugyanugy a férjem,és ez nálam nem kifogás

Sőt...jó volt egy egy olyan nap után kiengedni a gőzt,jót tett a szex,feltöltött

Mai napig igy van

Igaz,jön a tesó,de óvatosan 😁 azért megszeretgetjük egymást

2021. szept. 22. 18:19
 29/42 A kérdező kommentje:

Köszi a tapasztalatot 26-os!

Elhiszem, de én mondjuk még pár évet csak így lennék a párommal.:D

De valahogy tényleg félek, hogy nincs velem rendben minden és későn derül ki.

Mostanában szinte már gyakori a női meddőség. Meg 18 éves korom óta szedtem fogamzásgátlót. (Két éve van kapcsolatom, előtte csak a fájdalmas menzesz miatt)

Most erről is letettem és másképp védekezünk. De remélem majd ha tényleg akarjuk, akkor összejön.

2021. szept. 22. 18:24
 30/42 anonim ***** válasza:
Mi is tudunk gyerek mellett szexelni, van hogy naponta többször is és nem fogjuk vissza magunkat. Ajtók csukva, nyugodtan lehet szexelni, nem alszik velünk a gyerek, nem is aludt soha, bőven van alkalom rá ha az ember keresi.
2021. szept. 22. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!