A Szent Imre kórházban szülnétek vagy a Sote 2-ben?
Figyelt kérdés
Bocsi, de a kettő között vacilálok és semmi tapasztalatom. A Szent Imréhez tartozom egyébként. A doki csak akkor írja be a Sote 2-t a kiskönyvembe ha magánba járok hozzá, vagy ha felfogadom, vagy akkor is ha az sztk-ban járok hozzá?2020. ápr. 13. 16:11
1/9 anonim válasza:
Mindenképpen Szt Imre. Sokkal jàrtasabbak a biztonsàgos szüléskísérèsben. Gát- és császàrmetszès arànyok sokkal jobbak ott. Csecsemősökről hallottam ugyan roszzat, cumiztattàk sunyiban az ùjszülötteket, ezèrt ugrott a kòrhàz bababaràt címe, de ez èvekkel ezelőtt volt , azòta vàltozhatott, meg a körmükre kell nèzni.
3/9 anonim válasza:
A Sote II-n én többet nem szülök, ezt tudom mondani.
4/9 anonim válasza:
Én sote 2 be szültem,nagyon jó tapasztalatom van.Tiszta,rendesek az orvosok nővérek.Ami rosszabb az a aote 1.Lehet azzal keverik?
6/9 anonim válasza:
2x szültem a Szt. Imrében ügyeletben.
Nem bántam meg, azt választanám. Kedvesek, odafigyelnek és nem ereztetik, hogy nem fogadtam senkit.
7/9 anonim válasza:
Még egy szavazat a Szent Imrére.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2020. ápr. 13. 18:15
9/9 anonim válasza:
Mínusz egy Szent Imre. Velem nagyon bunkók voltak ügyeletes szülésnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!