Véleményeket szeretnék a Szent Imre kórházról, illetve javalsatokat, hogy ki melyik orvosnál szült, mennyire türelmesek, ki kit javasol? A kórház császármetszési statisztikája alacsony, aki nekem szimpatikus, erről is várok tapasztalatokat. Köszönöm.
Az egész szülészet természetes szemléletű, ilyen szempontból mindegy, hogy melyik orvost választod (faros babák is születnek ott természetesen első gyerekként). a kórház maga modern, a szülésznők profik, a csecsemősök között pedig van ilyen és olyan is (mint mindenhol).
Én dr. Horváth Ritáról hallottam nagyon jókat, de már nem tudtam bekerülni hozzá, de dr Ádám Zsolt is nagyon jó szakember.
En pont itt fekszem bent még terhesen, a gyerekágyon. Igen ez azon kevés kórházak egyike, ahol kevés a császár. A szobatarsam első babát toxémia miatt szülte császárral, de ott már életmentés volt, mert gyszer se vitte le a vérnyomását. Másodikat simán szülte és most a 3-at is simán tervezik. Kb az összes orvos jó, de en az enyémet ajanlom, Dr Nyulasi Gábort.
Azt is vedd figyelembe, hol laksz és ahhoz képest a maganrendelése hol van, illetve milyen személyiségtípus "jön be" neked. Én dokim kedves és nyugodt, más orvos határozott, vagy épp folyton humorizál. Milyet képzelsz el magadnak?
32 hkm.
Orvost nem tudok ajánlani, az enyém idéntől nem vezet szülést ebben a kórházban.
Nekem a végsőkig húzták, így nem lett császár.
Igaz nem sikerült háborítatlanul szülni, de profi csapat segített.
Több, mint 2 óra kitolással jött világra a lányom.
A császár rendkívül alacsony arányú.
Nincs olyan doki, akivel rosszul járnál.
Szülésznők profik!
Csecsemősök kedvesek, de szoptatással kapcsolatban nem segítettek, hiába kértem, sőt szükségtelenül
Megnehezítették.
A fülem hallatára még 2 kismamának bimbóvédőt javasoltak rajtam kívül...( olyannak is, aki otthon szoptatta a nagyot még..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!