Alacsony vérnyomásosok! Ti szoktatok így lenni?
Több, mint egy hónapja vannak rosszulléteim, nagyon semmivel sem tudtam még kezelni, illetve az orvosok sem, pedig már több orvosnál is jártam; belgyógyászat, neurológia. Kb. abból állnak ezek a rosszullétek, hogy gyengének érzem magam, mintha nem lennek "stabil", imbolyog a fejem, ha pedig mozgok, pl. megyek, akk. folyamatosan balra tolódva, teljesen önkéntelenül, de ekkor sem szűnnek meg a panaszok. Ilyenkor, mikor erősebben rám jön azonnal le kell ülnöm, vagy akár ülve is előjöhetnek ezek. Az állóképességem szinte nincs, két percnél nem tudok többet állni, sem egy helyben, sem, kis helyzetváltoztatással. Eddig még csak az alacsony vérnyomásomat találták, ami nem állandó jellegű, meg néha nem is annyira alacsony, volt, hogy kissé magas is volt. Nem rendszeresen van mérve, még nem kaptam 24 órás vérnyomásmérőt...
Viszont vannak alkalmak, amikor aránylag jól érzem magam, ilyenkor meg kibírhatatlan vagyok. Nagyon ingerült, könnyen felidegesítem magam bármiféle kis apró hülyeségen.
ha a hormonszinted beáll akkor jobban leszel.
ez a serdülőkorban elófordulhat, és később majd visszatér ha terhes leszel.
35/l
Illetve néhány dolog kimaradt:
- 18 éves fiú vagyok
- iszok rendesen folyadékot, van, hogy napi 2,5 litert is akár
- amit kaptam eddig: Sympatomim cseppek, de sok mindenen nem változtatott, ugyan úgy voltam amikor szedtem
- a kávétól még rosszabbul éreztem magam, régebben napi 1-szer, vagy akár 2-szer is ittam, mostanában nem, mert amikor utólag is ittam, remegtek a kezeim az említett tünetek mellett
- vérvétel volt,mindent rendben találtak: vas, cukorszint, mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!