Tudom, hogy feleslegesen háborgok, de komolyan ezért fizetjük a TB-t?!
Nem tudom ez melyik kórházban van, nálunk csak az alapot kérték, pelenka meg kisruha, a szülésznő mondta is hogy ne vigyünk mást, nem szeretik ha kintről hozott cuccal ápoljuk magunkat meg a babát.
Igen. Rossz a helyzet az eüben, nagyon rossz, pl háziorvoshoz ha leletért mentem kellett vinnem üres papírt amire rányomtatja mert arra se adott a kormány pénzt..
Na mindegy, szóval igencsak rossz a helyzet de amikor kiválasztottam a kórházat amiben szülni szeretnék, azért szerepelt a listán az is, hogy az alap felszereltségük meglegyen, és ne az én fizetésem fele arra menjen hogy aszpirint vegyek.. Erre vannak fb csoportok, lehet érdeklődni melyik kórházba mi a kelengye lista.
Ne érts félre nem téged hibaztatlak, az alap az lenne hogy ne kelljen baba és mama ruhán kívül mást vinni, de ha ennyire háborogsz miért ezt a kórházat választottad?
Nem is értem mi a baj. Jó, a kórházak lerohadtak, de épülnek helyette szép stadionok.
Tényleg hiába háborogsz, sajnos ez van, ez kell a népnek.
Megértem a felháborodásod, sajnos sok felôl hallani, hogy vinni kell saját gyógyszert.
Bár a helyi kórház messze nem tartozik a jobbhírűek közè, de azért gyerekágyra nem kellettek ilyen dolgok. Még pelenkát is adnak, meg persze ha nagyon nincs ruhát is a kicsinek, de azért azt nagy százalék visz.
Ez Fejér megyében van, és mivel én is oda tartozom, nem szerettem volna pl Pestre menni, főleg, hogy akkor még nem is sejtettem ezt.
A lista összes és egyértelmű darabját nem írom le, csak azokat amin picit meghökkentünk.
Táska 1 :
Élelmiszer ( mivel szóltak, hogy az ottani kajátol nem lakik jól senki), evőeszközök, WC papír, magamnak gyógyszer, mosogató cuccok, fürdőbe fertőtlenítő szer, WC ülőkére papír, tejszaporitó szerek, tabletta, kötszer
Baba:
Köldök csonkhoz gézlap, fertőtlenítő spray, fürdető, púder, krémek, cumisüveg, tápszer arra az esetre ha nem lenne tej
Most biztos hülyének néztek, de én pl máshol nem hallottam, hogy Anyukának kell vinni a tápszert és a fürdetőt és kötszereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!