Miért nem folyik a tejem feleslegesen?
4 hónapos a fiam, 100%anyatejes. Nagyon jó húsban van, van mit ennie.
Amit én nem értek. Kb minden ismerősöm aki szoptat panaszkodik, hogy a melltartóbetét is kevés nekik, átáznak, ha sírni hallják a babát elkezd folyni a tejük stb...
Én ilyent sosem tapasztaltam. Melltartóbetétet sosem kellett használnom. 1 csepp nem folyik ki belőle, még ha nagyon sír akkor sem, csak ő tudja kiszívni magának. Mikor egyszer az éjjszakát átaludta, akkor is inkább majdnem kidurrant, de 1 cseppet sem engedett ki magából.
Igazából nem zavar, sőt... csak nem értem nekem mitől más
Ja és fejni sem tudtam sosem belőle. Sem kézzel, sem pumpás mellszívóval.
Én is örülök, félreértés ne essen. Meg összeteszem a 2kezem, hogy ennyi tejem is van.
Csak nekem fura volt, hogy akikkel eddig beszéltem, mind csodálkozik rajtam.
A tejleadó reflex erőssége genetikai adottság, és az is befolyásolja, hogy milyen ingereket kap a mell a babától, és beállt-e már a kereslet-kínálat.
Nekem soha nem jött ki a mellemből magától a tej, csak és kizárólag szívásra vagy fejésre, az egyik barátnőm ezzel szemben spriccelt már a gyereke gondolatától is. Addig örülj, amíg viszonylagos kényelemben vagy, mert a tejfehérje savanyodik, a tejcukor ragad... szóval jobb az odabenn és a babapocakban, mint a ruhán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!