Volt olyasmi, amit feleslegesen vettél meg a gyerek születése előtt? ÉS utána nem használtátok.
Figyelt kérdés
2019. júl. 10. 18:01
1/24 anonim válasza:
A pólya tuti ilyen darab volt.Egyszer se volt benne.:)
2/24 anonim válasza:
tesómék feleslegesen vették a fürdetőkarikát, a vízhőmérőt, a babaollót.
Ők használták a mérleget,amit aztán nekünk adtak, de én nem voltam hajlandó azt méricskélni, mennyit szopott a gyerek, szóval nálam az is felesleges lett volna.
3/24 anonim válasza:
Vettem 56os méretben egy bélelt kezeslábast, mire kellett volna már ki is nőtte. Szerintem pár naposan is éppenhogy belefért volna. Abból mindig nagyobb kell legalább 1 számmal. Utólag jöttem rá.
Nekem pl a babaolló kell. Főleg most már kapálózik is. Mérleg nem kellett.
4/24 anonim válasza:
Pólya-soha nem használtuk
Babafészek- nem vált be
Szoptatós párna- egyszer használtuk
Pelenkázó szekrény- egyszer használtuk
6/24 anonim válasza:
Cumisuveg melegito, cumisuvegek, a ruhák harmada, 0-3 korig játékok fele, babarörölköző
8/24 anonim válasza:
Tejtároló zacskó, mellszívó, hálózsák
10/24 anonim válasza:
Pólya nekünk is felesleges volt. Viszont a szoptatóspárnát imádjuk, napi használatban van. Mellszívót csak pár napig használtuk de akkor nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!