Hány év munkaviszonyotok volt a gyerek/ek születése
előtt? Utána hogyan alakult a munkába való
visszaállás? Hány évesek vagytok most, és jelenleg
hány év munkaviszonyotok van?
10 éve dolgoztam már kisebb nagyobb megszakításokkal. Ahonnan szülni mentem, ott 3,5 éve dolgoztam. Vissza nem megyek, mert vendéglátás, és nem összeegyeztethető a munkaidő a gyerekneveléssel.
Most 31 éves vagyok, 2 éves a fiam, és munkát keresek a frissen végzett új szakmámban.
2015. márc. 5. 14:22
2/13 anonim válasza:
Két és fél év munka után mentem táppénzre, 3 hónappal később szültem. 2 évig otthon voltam, azóta 11 hónapot dolgoztam újra, ugyanott.
26 éves vagyok
2015. márc. 5. 14:23
3/13 anonim válasza:
11 év munkaviszonyom volt, amikor eljöttem szülni. Ez 7 éve volt, a 3. gyermekünk most 1,5 éves.
A munkaviszonyom folyamatos, jelenleg 18 év. A kicsi legalább 3 éves koráig itthon maradok, utána majd meglátjuk mi lesz. A régi munkahelyemre nem tudok visszamenni, nem tudom vállalni a munkaidő beosztást és az utazást.
2015. márc. 5. 14:23
4/13 anonim válasza:
lemaradt, hogy 38 éves vagyok
2015. márc. 5. 14:24
5/13 anonim válasza:
9 évet dolgoztam az első gyermekem megszületése előtt, csődbe ment a cég, az utolsó éves fizum nagyjából bent ragadt, a munkaügyi alap fizetett ki, így oda vissza nem mehettem. Amikor a nagylány 2 éves lett ismét terhes lettem és megszületett a kistesó is. 2 évesen ment bölcsibe én meg közben új állás után néztem. Jelenleg ott tartok, hogy lejárt a fél éves próbaidőm és véglegesítve vagyok, idén leszek 39 éves.
2015. márc. 5. 14:25
6/13 anonim válasza:
14,5 év folyamatos munkaviszony után lettem terhes. Arra a munkahelyre mentem vissza, ahonnan elnentem szülni, 8 év munkaviszony után. 38 éves leszek, idén lesz 20 éves a munkaviszonyom.
2015. márc. 5. 14:26
7/13 anonim válasza:
27 évesen szültem az első babát, akkor már 7 éve dolgoztam ugyanazon a munkahelyen (és közben tanultam is fősulin). Aztán 2 évet itthon voltam a lányommal, utána visszavett a munkahelyem, ahol 2,5 évig dolgoztam újra, és most a második babámat várom. Áprilisban fog megszületni, már itthon vagyok táppénzen. 32 éves leszek.
Mivel engem visszavártak és visszavettek, így könnyen ment a két gyerek között a munkába való visszaállás. Remélem most is így lesz, majd ha a kisebbik is betölti a két évet és felveszik bölcsibe.
2015. márc. 5. 14:27
8/13 anonim válasza:
8 év folyamatos munkviszony után, mentem el szülni 3.5 éve voltam s cégnél de határozott szerződéssel. Gyed alatt véglegesítettek 2 év után jöttem vissza ugyan oda. Idén lesz 8 éve, hogy itt vagyok a cégnél. 32 vagyok.
2015. márc. 5. 14:34
9/13 anonim válasza:
16 év munkaviszonyom volt,egy kisebb megszakítással. Annál a cégnél, ahonnan gyedre mentem, ott kb 9 éve dolgoztam. Van egy 2 év körüli és egy 4 hónapos kislányom. Én sem hiszem, hogy visszamegyek ugyanoda dolgozni, kereskedelem, ez sem épp gyerekbarát beosztással, de ki tudja, mit hoz a jövő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!