Gyerekvállalás után fogadtatok nálatok alvó vendégeket vagy szerintetek illetlenség, és gyerek mellett nem is szabad ilyet?
A ti házatok, a ti életetek.
Én speciel nem szeretek máshol aludni, és azt sem szeretem, ha nálunk alszik valaki. 3 gyerek van, épp elférünk.
1, Senkinek semmi köze ahhoz, hogy kiket láttok vendégül a házatokban.
2, Nem tudom kinek vannak olyan barátai, akik kirabolnák, bántalmaznák a másikat, ez elég beteges hozzáállás.
3, Amennyiben ugyanúgy tud aludni a gyerek, nem ébred fel, nem nyűglődik, miért ne szórakozhatnátok egy kicsit?
Jézusom, ilyenen kiakadni... Felnőtt emberek vagytok, azt hívtok meg az otthonotokba, akit akartok. Nem "befogadtok" mindenféle jött-ment embereket, hanem vendégül látjátok a barátaitokat. Sehol nincs az előírva, hogy egy vendégségnek kötelezően este 11-kor véget kell érnie. Hozzánk is sokszor jönnek úgy a barátaink, hogy itt alszanak, mert sokuknak eleve nincs is autója, vagy akinek van is, az se kocsival jön, ha este inni is akarnak valamit. Mivel általában elég sokáig fent maradunk, busz már nem szokott lenni, taxira meg minek költsenek, ha egyszer nálunk van hely, és tudnak hol aludni? Egyedül öcsém, meg két barátnőm nem szoktak itt aludni, mert ők pár háznyira laknak tőlünk, szóval ők bármikor simán haza tudnak sétálni.
Mellesleg, após meg hadd fenyegetőzzön a védőnővel, de számomra még a gondolat is felháborító, hogy azt akarja veletek elhitetni, hogy a védőnőnek joga van abba beleszólni, hogy ti - csak azért, mert szülők vagytok - hogyan élhetitek az életeteket. Nem lettetek ezáltal cselekvőképtelen emberek, akiknek egy idegen megszabhatja, hogy mit csináljanak.
Vicces apósod van. Úgy látszik, ők ilyen zárkózottan élnek. Az alszik nálatok, akinek megengeditek.
Gondolom nem a gyerek ágyába fektetitek a vendéget, ő meg aludhat a küszöbön.
Ha pedig a gyerek kicsit megnő, az ovis társai is fognak vendégségbe jönni, sőt ott aludni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!