Nem tudom hogyan írtsam a lakásban a hangyákat.Van egy 1éves kisfiam aki ugye örökmozgó és mindenhova odafér. Amig nem volt addig csak fogtam a hangyasprayt és kész. Takarítok de a házunk egy része régi építésű vályog és ilyenkor tavasszal mindig előjönnek.Nem egy helyről hanem többről is.Nem tudom mit csináljak, nagyon zavaró a helyzet. Esetleg valami ötlet?
Ahol feljönnek, oda boríts kis kupac sót. Megeszik, kiszáradnak, megdöglenek.
Ha a gyerek véletlenül beleenne, maximum szomjas lesz, de azért figyelj, hogy ne férjen hozzá.
2015. febr. 26. 14:41
2/9 anonim válasza:
Drogériákban lehet kapni hangyacsapdát, ez ilyen kis műanyag "odú", ami azért jó, mert onnan a hangyák hordják be a mérget a bolyba és jó eséllyel a királynő is elpusztul. Ez gyerekre nem veszélyes, el lehet dugni, pl. szekrény mögé, valahova a vonulási útjukba. Nálunk is rengeteg volt tavaly, és csak ez vált be. Igaz, nem rögötn hat, mert kell egy kis idő, még behordják, de hatásos.
2015. febr. 26. 14:41
3/9 anonim válasza:
vapenak van egy 6 db os kis kockákból álló csabdája, pár száz ft. mi azt használjuk. szerintem biztonságos. sosem nyúlt még hozzá.
2015. febr. 26. 15:02
4/9 anonim válasza:
Mi is csapdázunk, a dm saját márkás piros csapdáját szoktam venni, illetve sprayt. Este szoktuk használni, jól kiszellőztetek, hajnalban összetakarítok. Az emeleten alszanak, így nem zavaró. Még a teraszt is lefújom.
2015. febr. 26. 15:47
5/9 anonim válasza:
A hangyacsapdák nagyon jók, a Raid-nek is van két db-os kiszerelésben. Ezeket mi is berakjuk elérhetetlen helyekre.
Mi tavaly találtunk egy olyan szert, ami zselé és fecskendővel kell picit kinyomni. Ezt be lehet nyomni a küszöb alá, ajtófélfa réséhez, radiátor alá, színtelen, szagtalan, és hatásos! :) Észre sem veszik a gyerekek.
2015. febr. 26. 17:11
6/9 anonim válasza:
5! Megírnád, hogy hol vetted, mi a neve ennek a cuccnak? Köszönöm.
2015. febr. 26. 17:14
7/9 A kérdező kommentje:
Esetleg a biokillt ismeri valaki? Ha igen hol vette?
Ez az, amit mi használunk. Az árától ne ijedj meg, máshol 500 Ft körül van. Mi festék és háztartási boltban vettük.
Mi is vettünk BioKill-t, de benn nem ért semmit. Kinn lefújtam vele a nagyon hangyás növényeket, kívülről befújtam a redőnytokokat, küszöböt, ennek ellenére simán begrasszáltak a hangyák és a pókok is.
2015. febr. 26. 18:03
9/9 anonim válasza:
Uborkahéj vagy nedvesített sütőpor. Mindkettőt utálják a hangyák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!