Milyen ékszert hordasz állandóan, kisgyerek mellett is?
Figyelt kérdés
Amit nem szoktál levenni még alváskor sem.2014. szept. 2. 16:02
1/15 anonim válasza:
Ilyen csak a jegygyűrűm, sose vettem még le.
2/15 anonim válasza:
A karikagyűrűmet és a gyöngy, pötty fülbevalókat.
3/15 anonim válasza:
Rajtam itthon egyáltalán nincs ékszer, nem egészséges nyakláncban, karikagyűrűben aludni.
Ezeket csak akkor veszem fel, ha utcára lépek, de akkor is hordtam, amikor babával voltam.
5/15 anonim válasza:
A jegygyűrűm az egyetlen amit hordok.Férjnél vagyok már,de ezt hordom a karika gyűrű helyett,mert annyira szép. :D
6/15 Julie S válasza:
Semmit sem hordok allandoan. Fokent csak alkalmakkor viselek ekszert, neha meg akkor sem.
7/15 anonim válasza:
Semmit. Ha elmegyek itthonról a jegygyűrűmet veszem fel és kész. Régen is első dolgom volt mikor hazaértem levenni az ékszereket és az órámat.
8/15 anonim válasza:
Orrpiercing és egy karika fülporcban, amit ki sem tudok szedni. Ezeken kívül semmilyen más ékszert nem hordok itthon, a gyűrűket, fülbevalókat pl szeretem, de ha hazaérek, azonnal veszem őket le/ki, idegesítenek.
9/15 anonim válasza:
A karikagyűrűmet, 20 éve. Semmi más ékszerem nincs, csak bizsuk.
10/15 anonim válasza:
Nekem van egy elég komoly szettem(nyaklánc,karlánc,bokalánc)a 30. születésnapomra kaptam.Ennek már 12 éve,azóta szültem 2 gyereket,de még soha nem vettem le.Ezen kívül a karikagyűrűm,a fülbevalóm,és a köldökpiercingem(ezt se vettem ki a terhességek,és szülések alatt sem) is mindig rajtam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!