Babám 6 hónapos. Húgyúti fertőzés miatt Zinnat nevű antibiotikumot kap. E gyógyszer mellett adhatok neki Espumisant?
Első vagyok.
Szerintem lehet adni mellette, mert az espumisan nem gyógyszer, csak az apró légbuborékokból csinál egy nagyot amit ki tud büfizni, vagy pukizni. Normafloret adsz neki?
Szegénykém. :( Szerintem sem lesz baja az espumisantól, mert az nem szivódik fel, csak a belekben tesz rendet.
Hogy szednek össze az ilyen pici babák húgyúti fertőzést?
Nyugodtan adhatod neki az Espumisant is, de mindenképpen adj neki bélflóravédőt is.
Mi kislányom 3 hónapos korától küzdünk e-coli fertőzéssel. Kórházban is voltunk, kapott vénásan antibiotikumot, többször szedett szájon át is, de mindig visszajött a coli, vagy nem is sikerült kiirtani. Én biogaia-t adtam neki, később pro kidet. 1 éves korától kap folyamatosan tőzegáfonyát és probiotikumot (felváltva normafloret és pro kidet). Most 17 hónapos, 2 hónapja nincs a vizeletében a baktérium, de a kezelést még folytatjuk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!