Úgy tűnik Condyloma fertőzése van. Van-e rá vmilyen gyógyszer vagy kenőcs? A babámnak nem lesz baja, nem árt neki ez a fertőzés?
Figyelt kérdés
22 hetes terhes vagyok és olvastam,hogy más kismamáknak is van Condyloma fertőzése.2hete vettem észre először,rettentően viszket főleg ülőhelyzetben és muszáj volt kistükörrel megnéznem ,hogy mitől van.Sok nagyon apró szemölcsöt láttam és bekentem Canesten krémmel(ezt gombás fertőzésre használtam fél éve),gondoltam a krémtől majd elmúlik de semmi jele.
Nagyon meg vagyok ijedve mert ilyen problémám még sosem volt és a babámat is nagyo féltem.
2008. szept. 16. 18:02
1/2 anonim válasza:
A dokid látta? Ez a fertőzés nem gomba, hanem inkább "herpesz" szerű, úgyhogy erre nem lesz jó a Canesten. Nekem anno ecseteléssel "szedték le", hetente egyszer kellett járnom a dokihoz, ha jól emlékszem 1 hónapig. Lehet, hogy a párodtól kaptad el, neki is mindenképp el kell mennie orvoshoz.
2/2 anonim válasza:
Mindenképpen mutasd meg a dokidnak mert a Condyloma egy szemölcs és ezt le kell kezelni ráadásul azt is meg kell nézetni hogy a hüvelyedben nincs-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!