Volt olyan, hogy feleslegesen mentetek be a kórházba, amikor azt hittétek, hogy már szültök, de kiderült hogy nem?
35 hetes vagyok. Tegnap majdnem bementem a kórházba, mert rengeteget görcsöltem, 2-15 percenként, 30-60 másodpercig tartottak. A végén magnéziumra és forró fürdőre elmúlt. Így nem bánom, hogy nem mentem be, mert felesleges lett volna, de nagyon kicsin múlt, hogy bemenjek.
Veletek volt olyan, hogy bementetek, de aztán kiderült hogy nem kellett volna, mert még nem szülés volt, csak jóslók? Mi volt? Bent tartottak? Vagy hazaengedtek?
Amikor eljött a szülés ideje, akkor rögtön tudtátok, hogy ez az, és hogy most menni kell, mert ez már biztosan a szülés?
Honnan tudom biztosra, hogy ez már tényleg szülés, ha nem folyt el a magzatvíz pl?
35hkm
Első babámnál órák óta tartó 20 perces jóslókkal bementem. Mondta az orvos, hogy ez még nem az, de mivel már 39 hetes terhes voltam, csak saját felelősségre engedett haza (bár hozzátette, hogy a kórházban sem csinálnának velem semmit). Dél körül mentünk haza, este mentünk vissza, 9-kor született meg a lányunk. Viszont ezek után mindhárom szülésemnél csak akkor mentem, mikor már teljesen egyértelmű volt, hogy szülök, 2-3 perces fájásokkal értem csak be.
Egyébként a beindult szülésnél a fájások sűrűsödnek, erősödnek és hosszabbodnak, de legalább ezekből kettő igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!