Szerintetek feleslegesen rettegek?
Múlt hónapban bár csak előváladék került belém, de másnap bevettem egy Escapelle-t. Utána rá egy hétre bennem maradt az óvszer, de csak kb a vége, mert nem sokat húzott rajta kifelé a barátom. És másnap meg is jött a mensim, egy héttel előrehozta az esemény utáni tabi.
Ha ahhoz a mensihez számolom a ciklust akkor tegnap kellett volna megjönnie :S Az ovum rendben volt, kivéve hogy előtte két nappal egy kis véres csomó jött ki belőlem :S Ilyen még sose volt, max barnázás.
Most sokat fáj a hasam, mint mindig mikor meg akar jönni, és érzékenyebb is vagyok. És nagyon is félek :S
Két hétre az esemény utáni bevétele után (és akkor egy hétre a bent maradt óvszer után) csináltam két tesztet azok negatív lettek.
Úgy félek lányok és most tesztem sincs itthon :( Van okom rá szerintetek?
Semmi ok az aggodalomra.
De az normális h a 72oras ugy bekavar h nem is akkor jon meg amikor kellene, azert az jo nagy bomba a testednek
Úgy, ahogy egy héttel előrohozta a menstruációt, úgy tudja tolni is. Akkora hatalmas adag hormont kaptál, hogy egy-két évre is bekavarhat a ciklusodba! Ne várd, hogy a korábbi rendszeresség meglegyen. Ráadásul Enélkülis meg van engedve a ciklusnak, hogy pár napot késsen. Majd ha beáll, ahhoz tudsz viszonytani.
Kizárt hogy terhes vagy, a két negatív teszt is ezt támassza alá. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!