Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valami baj vagy felesleges...

Van valami baj vagy feleslegesen rettegek?

Figyelt kérdés

Majdnem két hónapja, hogy utoljára megjött a menszeszem, és fogalmam sincs, miért. 16 éves vagyok és szűz, tehát a terhesség ki van zárva, hál'istennek, de az első dolog amit anyu és a legjobb barátnőm visszakérdeztek, mikor mondtam nekik, hogy biztos nem vagyok-e terhes. Tudom, hogy hülyeség, de most egy kicsit ettől is félek. Anyum egyébként azt mondta hogy fiatalon neki is rendszertelen volt, de ez nem nyugtat meg igazán. Ugye van rá magyarázat? Valaki meg tudna nyugtatni?

kétségbeesett 16/L

2014. jan. 11. 09:34
 1/6 II.Dartheon ***** válasza:
100%
SZeritem igaza van szüleidnek, még ebben a korban lehet simán rendszertelen.. majd beáll magától, nyugi. :)
2014. jan. 11. 09:41
 2/6 anonim ***** válasza:
A fiatalságod lehet erre magyarázat. Ha szűz vagy, és jól érzed magad, nincs semmi kellemetlen tüneted, akkor nem kell aggódnod.
2014. jan. 11. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond sincs 17-18 éves korodig hónapok is elmaradhatnak.
2014. jan. 11. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Az is fontos információ lenne szerintem, hogy mikor jött meg neked legelőször.

Nekem az első után fél év kimaradt, utána egyszer egy hónap. Szerintem nincs miért aggódnod. Ha esetleg még sokáig nem jönne meg, menj el nőgyógyászhoz.

2014. jan. 12. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Az lehet a baj hogy még nem állt be rendszeresen:) Barátnőmnek például amikor először megjött, és elmúlt, utána egy fél évig nem jött meg neki, majd utána, és akkor kezdett el ténylegesen menstruálni. De azt mondta az orvos hogy fiatalkorban semmi baj nincs ha rendszertelen.
2014. jan. 13. 22:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, megoldódott a problémám :) csak eddig elég rendszeresnek volt mondható, már négy éve, mióta megjött először, és most ezért aggódtam kissé :) de már nyugodt vagyok, még egyszer köszi a válaszokat!
2014. jan. 14. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!