Ma megyek először nőgyógyászhoz, sajnos muszáj. Magánhoz megyek direkt, de így is rettegek. Mással is így volt először?
Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 10:36
1/23 anonim válasza:
Ez mindenkivel így van, de ne félj. Mondd el az orvosnak, hogy először vagy ott, és ha még szűz vagy, akkor nem is "úgy" vizsgál meg.
Próbálj lazítani, ne görcsölj. Ő mindennap sok-sok ilyet lát, zavarban nem kell lenned.
2/23 anonim válasza:
Szerintem senki se megy jókedvvel, de nyugi :) az egész vizsgálat max 2 perc.
3/23 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy a nőgyógyász naponta rengeteg puncit lát. A Tied sem jelent számára semmit. Minden ami ott történik az egészséged érdekében történik!!!
4/23 anonim válasza:
Igen, ey idovel javul, de most is nehez...
bocsi, de nincs magyar ekeyetem....
A dolgon sokat javitana, ha noi orvoshoy mennel, mert elotte azert joval konnzebb a terpesytes, mint egy idegen ferfi elott! aki esetleg meg jo fiatal is....
5/23 anonim válasza:
Jaj már megint a női orvosok -.-' hagyjátok már ezt abba... láttam én már olyan bunkó női orvost...meg rendes férfit is.
6/23 anonim válasza:
Hat igen en is olvastam mar nem egy bejegyzest a taho, bunko ferfi orvosrol, aki a durva beszolason kivul meg komoly fajdalmat is okozott, de most nem errol van szo, hanem arrol, hogz egy normalis no konnyebben vetkozik es terpeszt egy "kollegina" elott, mint egy idegen ferfi elott. Plane fiatal, esetleg szuz korban...
7/23 anonim válasza:
Hülyeség, én pont nők előtt nem vetkőznék le... Rossz belegondolni :S
8/23 anonim válasza:
Ja, arrol nem is szolva, hogy noi mivolta miatt, nyilvan joval empatikusabb is, akivel konnyebb megbeszelni bizonyos "intimebb" dolgokat is, mint ferfi kollegajaval, aki konzvbol tanulta a szakmat, szemelyes tapasztalata nem is lehet...
9/23 anonim válasza:
Jaj már...persze majd minden nőgyógyász a ráktól a hüvelygombáig mindent "elkapott", így mindent tud róla, hiszen nő. Hagyjuk...
10/23 anonim válasza:
7-eske,
most a "normalis" ertem ez alatt az atlagos fiatal lanyokrol beszeltem. Lehet, hogy te mar, nem tini, kiprobalt harcos vagy, akinek ez az elfogadhatobb, kellemeseb is talan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!