12 hetes uh után mikor kell menni ujra nőgyógyászhoz? 16 hetesen? Vagy 18 hetsen? Sajnos nem kaptam listát mikor hova kell menni pedig voltam védönönél
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 10:25
1/7 anonim válasza:
Általában havonta, ahogy védőnőhöz is.
De szerintem nyugodtan felhívhatod, és megkérdezheted tőle.
2/7 anonim válasza:
szerintem is hivni kell, mert a betöltött 16 héten van az AFP-s vérvétel, és azt nekem a doki adta meg hogy mikor kell menjek.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönö!!!! igy tezsek jövö hét 12 hets uh és utánna érdeklödöm hogyan s tovább
2012. júl. 26. 10:31
5/7 anonim válasza:
Nekem mindig beirja a doki a kiskönyvbe mikor menjek legközelebb.
6/7 anonim válasza:
nekem a doki mindig elmondja mikor kell hozzá és más vizsgálatokra mennem, és mindegyikről ír egy papírt hogy ki ne hagyjak semmit se. :) eddig mindenen ott voltam amit kellett és semmibe nem szenvedtem hiányt. nem választott doki, sztk-ba járok
7/7 anonim válasza:
Uh-ra a 16. heti vérvétel eredményével a 18-20. héten. Nőgyógyászati vizsgálat viszont havonta van,tehát a 16. héten kellene menned,de hívd fel nyugodtan a dokit! .-)
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,11hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!