Ezzel minden képen menjek nőgyógyászhoz?
SZoval eléggé a terhesség tüneteit érzem magamon elsőnek azt hittem felfázás , de szedtem rá gyógyszer de nem nagyon hat kb 1 hete megy ez , az alhasam fáj nagyon szúr , a derekam is elkezdett picit de azt csak ma és este földön aludtam azt hittem azért, enyhe égő és viszkető érzést érzek a szeméremtestnél , kb ennyi a panaszom , talán még hogy tényleg ha felkelek bárhonnan kicsit megszédülök , de ez is régebb óta fent áll nálam
fiúval csak gumival voltam mostanában! szval nem vettük észre hogy kiszakad volna vagy valami mindig nagyon vigyázok , de most nagyon meg vagyok ijedve
TÉnyleg azt hittem hogy csak felfáztam , kamillás tea áztatás minden megvolt etőtl nekem midnig elmúlt de most nem , csak ennyi ezért parázok és anyum is egyre jobban kérdezgeti tőlem hogy biztos nem vagyok e terhes , mert nem nagyon kívánok semmilyen kaját rosszul vagyok tőle .
bocsi ha értelmetlen meg minden 16 éves vagyok és muszáj segítenetek hogy mit tegyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!