Kismama vagyok 5 napja késik már a 2. napon csináltam tesztet pozitív. Mikor menjek Nőgyógyászhoz?
Most. Már a pozitív teszt után rögtön orvoshoz szoktak menni.
Boldog babavárást! :)
Ha nem zavar, hogy vsz. nem lesz szívhang, akkor bármikor. Én elmentem, 4+3 hetesen, egy nappal a teszt után, kis felritkulás volt, aztán 5+5 hetesen szívhang.
Ismerős kismama úgy ment, hogy azt hittem már 8 hetes, nem volt szívhang, és már le is mondtak róla, a kontroll uh-n indult be, később fogant. Ezért szokás tanácsolni, hogy inkább várjon az ember.
24 hkm
A nővérem mikor volt vizsgálaton, mondta az orvosnak, hogy van nekem egy pozi terhestesztem, mikor menjek hozzá. Azt mondta minimun a 7.hetet várjuk meg, mivel akkor tud teljesen biztosat mondani, és a szivecskéjét is ki lehet tisztán venni. :)
Gratulálok!
Én 6+4 hetes voltam,amikor mentem, és nem látott szívhangot. Teljesen be voltam parázva, annyi rosszat olvastam már itt.
3 hét múlva rendelt vissza,én nem bírtam annyit várni,visszamentem,mensi szerint 8+6 hetes voltam,viszont az ultrhanag méretek alapján, épphogy 8 hetes. Volt már szívhang is.
Én a helyedben várnék még, két hetet legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!