4Napja késik. Most voltamUH-on. Megnéznétek a leletemet? Clostyt szedtem, mesni nem jött, helyette ilyen nagyon világos fehéres rózsaszínes valami van ha megtörlöm, de minimális. Vannak halvány pozitív tesztjeim.
Félidőben uh-on 2domináns tüszőt láttak ovuláció előtt.12mm nyálkahártya,jelenleg petezsák nem található.44mm-es cysztikus képlet.hasűri folyadék nincs.
Azt mondta doki 1hét múlva kell visszamennem.Lehet hogy azért nem jött csak meg mert cisztám van??
Igen, lehet,hogy azért nem jött meg.Én is így jártam.2 hónapig nem jött meg, novemberben elmentem a dokihoz 3 halvány pozitív teszttel.Férjemmel nagyon megörültünk,hogy baba lesz, megnézett a doki uh-n, meg volt vastagodva a nyálkahártyám, már terhességi tüneteim is voltak, de nem látott semmit.Két hét múlva visszamentem uh-ra és a jobb petefészkemen egy 3,5mm-es ciszta volt, baba sehol...
Azt mondta az orvosom, hogy a ciszta miatt nem jön meg és a szervezetem úgy reagált rá,mintha terhes lennék.. :(
Kaptam egy gyógyszert ami meghozza , hátha kiürül a ciszta is.5 napig szedtem és ahogy a nagykönyvben meg van írva megjött...9 napig...néztem az ég felé... :))))
Visszamentem kontrollra, minden teljesen rendben volt, kiürült a ciszta, már csak a lelki dolgokon kellett túltennem magam, hogy mégse lett baba...A dokimnak megígértem,hogy legközelebb már babásan találkozunk :)))
Hazamentem és szóltam apukának,hogy most aztán mindent bele :D Január elején már pocaklakóval mentem vissza a dokihoz :)))
Ne aggódj, vagy így vagy úgy, de minden rendben lesz :)))
Üdv: Egy 19 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!