6 napja késik a mensim,2 napja teszteltem egyértelműen negatívat és ma világos barna színű folyásom volt ez utalhat arra, hogy a napokban megfog jönni? A petefészkeimnél ilyen fura "nyomó" érzésem van, a hasam kissé puffadt.
Igen utalhat,sajna.
Lehet valami másért késik.Stressz,hormonok játszanak veled.
Régóta probálkozol?
Szia!
Teljesen megértelek.Én is igy jártam 19 évesen.Nekem is késett pár napot azt hittem rendben,azután már 10 napot nos akkor "tojtam"be.Csak annyi külömbséggel tőled,hogy én +teszteltem.De elvetéltem(tudat alatt erre kértem a testemet,hogy ne kelljen ab.mennem)Mára már van egy 7.5hós kislányom,25évesen.Szoritok,hogy ugy menyjenek a dolgok,ahogy azt te szeretnéd!Szerintem meg fog jönni!!!
Szintia(első válaszoló)
köszönöm szépen :-) először is gratulálok a kislányodhoz! :-)
másodszor. hány hetesen vetéltél el?
én sem szeretnék abortuszra menni ... nagyon nem. nem lenne szívem ... :( 1 órával ezelőtt kb. már véres volt a folyásom. de csak egy hajszálvékony csíkban ... remélem ez már a menstruáció előjele. (bár nekem eddig ez nem fordult elő havi vérzés előtt csak a szokásos mellduzzadás ill. haspuffadás) nagyon sokat rágódom emiatt. lehet, hogy emiatt is késik ... meglátjuk :-)
köszönöm a segítséget! :)
Köszi a gratuláciot!:-)
7 hetesen ment el a babám!Nekem sem lett volna szivem az ab.de ha kellett volna....de jobb,hogy igy alakult.Szerintem ez már menzi lesz.Nem minden hónapban müködik egyformán a női test.ÜDV NEKED!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!