Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor menjek el a nőgyógyászhoz?

Mikor menjek el a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Hány hetes terhesen érdemes már elmenni az orvoshoz?
2011. aug. 16. 08:03
 1/9 anonim ***** válasza:
8 hetesen, de ráérsz még a 10. hétben is.
2011. aug. 16. 08:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most vagyok 6+3 hetes és holnap megyek dokihoz. Szerintem 7.-8. héten már simán elmehetsz. Előtte szerintem nem érdemes mert a 8-9. héten visszahívna úgy is a baba szívhangja ugyanis a 7. hét előtt nem hallható.

Hányadik hétben vagy?Hogy érzed magad?

Kellemes babavárást!

2011. aug. 16. 08:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Én amondó voltam, hogy 8-9 hét, de tegnap voltam a dokinál és ő mondta, hogy 5-6 hetesen érdemes elmenni, mert sok minden kiszűrhető már ilynkor, Ne adj Isten egy méhen kívüli. A hüvely uh olyan szépen mindent kimutatott pontosan, hogy egy élmény volt és csak 5h 6napos voltam tegnap. A citológia is jobb ha hamarabb megvan.
2011. aug. 16. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 7 hetesen voltam. Volt szívhang is
2011. aug. 16. 08:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Elvileg 4+5 vagyok. Állandóan szédülök és szalad a szivem, de ezt leszámítva jól bírom. Ti hogy viselitek?
2011. aug. 16. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk van -1.uh olyan 6hét körül, és ha van ha nincs pulzálás két hét múlva újra menni kell kontrollra, ha 8hetesen is van minden akkor irányít tovább a doki terhesgondozásra. Utána csak a 12.héten van uh.
2011. aug. 16. 09:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Köszi az infót, én azt hittem, hogyha hallja a szívét akkor nem hí vissza, de jobb is mert így legalább tudhatjuk, hogy rendben van e minden odabent!

2011. aug. 16. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
A 12.hétig mindenféleképpen mert akkor van már genetikai uh is és oda már kell vinned a kis könyvedet amit a védőnő ad neked.
2011. aug. 16. 16:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt kórháza válogatja. Én még nem voltam a védőnőnél, erre csak a 12. heti uh után kerülhet már sor, ami csütörtökön lesz.
2011. aug. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!