Mikor menjek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
3hétig szabin van a dokim.Most vagyok 4hetes 2napos.Nem baj h csak 7-8hetesen megyek elösször?2010. okt. 24. 12:33
1/3 anonim válasza:
Szia!Nem baj.Hamarabb nem is érdemes menni.Én 5 hetesen voltam és,akkor még csak üres petezsák látszódott.2 hét múlva kellett kontrollra visszamenni és akkor már ott volt a baba is és már volt szívhang is.:)Gratulálok!:)
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem érdemes hamarabb menni. AZ én dokim a 12. hétig nem is csinál semmit, akkor kezdi el a terhesgondozást. Csak azturán kell menni védőnőhöz, vérvételre, ekg-ra. Stb.
Én pont 8 hetesen voltam előszőr, akkor megnézett, dobogott a pici szív, és majd a köv. vizsgálat a 12. héten lesz.
SZóval pont jó lesz úgy, akkor menj azonnal dokihoz, ha barnázás, vérzés, görzsölést tapasztalsz.
Amúgy ráérsz vele.
3/3 Callista válasza:
Előbb nem érdemes, így mire mész már szívhangja is lesz... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!