Előbb nőgyógyászhoz menjek vagy védőnőhöz? 12 hetes, 0 napos vagyok.
Figyelt kérdés
Már voltam 9 hetesen sztk-ban nőgyógyásznál, aki adott beutalót vérvételre, vizeletvizsgálatra, ekg-ra, még várok az eredményekre( kb. 1 hét). Addig elmehetek a védőnőhöz? Még nem voltam. Ha megvannak az eredmények, akkor azokkal megyek vissza a dokihoz.. Ill. nem vissza, mert mostmár magánorvoshoz szeretnék járni. Ez így jó? Nem fogok kicsúszni az időből? Mert olvastam, hogy a 12.héten van fontos vizsgálat. Vagy menjek már most dokihoz?2011. febr. 6. 09:15
1/6 anonim válasza:
Most már minél előbb kellene választanod dokit, és elmenni hozzá, és a védőnőhöz is. Ne várj semmire.
2/6 anonim válasza:
Első vagyok, azt még hozzá tenném, hogy a védőnő adja a kiskönyvet, amit viszont mindenhol fognak tőled kérni.
Boldog babavárást!
3/6 anonim válasza:
A védőnő csak akkor ad kiskönyvet, ha viszel neki igazolást élő terhességről az orvosodtól, szóval, ha nincsen ilyened akkor előbb doki.
4/6 anonim válasza:
Orvoshoz menj, hiszen most esedékes a 12 hetes ultrahang.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Igen, van papírom a terhességről!
Akkor holnap mindenképp bejelentkezek a kinézett dokihoz... Remélem nem lesz baj, ha az eredményeket még nem tudom vinni hozzá. Majd gondolom visszarendel azokkal is, de most legalább meglesz a 12.heti uh!
Köszi mégegyszer!
2011. febr. 6. 10:18
6/6 anonim válasza:
A papírral menj el a védőnőhöz,ad kiskönyvet. Abba fog pecsételni a doki, ami szükséges lesz az anyasági támogatáshoz szülés után(4 pecsét kell hozzá).
A dokidhoz is mindenképpen menj a leghamarabb.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!