Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most megyek legelsőnek nőgyógy...

Most megyek legelsőnek nőgyógyászhoz milyen vizsgálat lesz? Nem lesz fájdalmas?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 10:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az én dokim kézi vizsgálatot csinált,(nem fáj abszolút) utána meg adott kórházi pisi vizsgálatra beutalót, biztos ami biztos :)

De ez szerintem változó. Lehet ha magánrendelésre mész, ott egyből uh is lesz.

2012. júl. 24. 10:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Uh vizsgálat kézi vizsgálat 12 hetes korban elöbb nem(nálunk nem)
2012. júl. 24. 10:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem csak uh volt. Mondta, hogy nem nyomkodná inkább meg a hasam, mert ilyenkor nem tesz jót a legkisebb nyomás sem. Illetve volt rákszűrés is.
2012. júl. 24. 10:40
 4/13 anonim ***** válasza:
2 ponton nézi a kezével , egyszer hüvely felől, egyszer alhas felől. Nem nyomkodja csak picit, nem fáj, csak azt nézi h meg van-e nagyobbodva a méh? Régen, amikor nem volt uh, mindenhol így állapították meg. Hüvelyi uh-val ugyanúgy be kell nyomni a hüvelybe azt a szerkezetet.
2012. júl. 24. 10:42
 5/13 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne uh akkor a szívhangot sem nézné meg. 8hetes vagyok
2012. júl. 24. 10:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha nem lenne uh akkor a szívhangot sem nézné meg. 8-9 hetes vagyok
2012. júl. 24. 10:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Én a baba 6 hetes korában voltam először. Először volt egy rákszűrés, megtapogatta egy picit a hasam, aztán átmentünk ultrahangra. Ennyi volt. Azután csak a 12. heti UH-ra kellett menni!

24 hkm

2012. júl. 24. 10:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Nálam volt egy kézi vizsgálat, ez kicsit fájt, majd elküldött uh-ra is, ez hüvelyi volt, de ez nem fájt. 6 hetes voltam akkor.
2012. júl. 24. 11:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Megvizsgál kézzel, ha van UH a rendelőben, akkor meg is UH-oz, ha nincs, akkor ad beutalót rá. Nem fájdalmas, legalábbis nekem nem volt.

Amúgy gratulálok! Majd írd meg, hogy mi volt.

2012. júl. 24. 11:25
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Majd megírom :)

2012. júl. 24. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!