Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek a nőgyógyászhoz,...

Holnap megyek a nőgyógyászhoz, első vizsgálat lesz. Mit kell ilyenkor mondani?

Figyelt kérdés

nem tudom mit kell ilyenkor mondani, ráadásul új dokihoz megyek. Kb ennyi jutott eszembe: Múlt héten teszteltem +at, jöttem vizsgálatra?

Vagy ez kicsit gázos? Ti mit mondtatok?

2009. dec. 3. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is azt mondtam hogy a tesztem pozitív lett és vizsgáljon meg.Mást úgyse nagyon mondhatsz... :)
2009. dec. 3. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Az előző menszeszed első napját tudd pontosan, ezt kérdezni fogja a nőgyógyász. Azt is kérdezni fogja, hogy miből gondoltál terhességre: teszteltél-e, vagy kimaradt. Valamint hogy volt-e valamilyen tüneted, pl vérzés, görcs.

Ne aggódj, nem te leszel az első nő, aki ezzel megy hozzá, ő nem lesz zavarban, és téged is át fog segíteni rajta. :-)

2009. dec. 3. 10:27
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. dec. 3. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én bementem hozzá és mondtam hogy pozitívat teszteltem. Erre ő: ennek örülünk vagy nem? Én mondtam, hogy örülünk. És mondta hogy akkor vetkőzzek le és megvizsgál.

2009. dec. 3. 11:13
 5/7 anonim ***** válasza:
azt is megkérdezi, hogy meg akarod-e tartani. én egy kicsit kiakadtam a kérdésen, de aztán kiderült, hogy ez bevett szokás, megkérdezi.
2009. dec. 3. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én telefonon hívtam fel, előtte nem ismertem, csak egy ismerősömtől kértem el a számát, aki nála szült.

Én sem tudtam okosabbat mondani, mint hogy pozitívat teszteltem:)

Mikor bementem az időpontra, csak annyit mondta, h én telefonáltam:)

Megnézett UH-on, és mondta, h szépen sikerült gyerek:)

Egy babszem látszódott, de én is helyeseltem,h milyen helyes a drágám:D

2009. dec. 3. 12:29
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi Nektek is! :)
2009. dec. 3. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!