Már lassan másfél éve próbálkozunk a babával de eddig sajnos nemjött össze, ha elmegyek nőgyógyászhoz akkor mi lesz az első lépés, illetve milyen vizsgálatokat fognak csinálni?
Javaslom, hogy ne nőgyógyászhoz menj, hanem meddőségi központba. Másfél év után már indokolt. Először a férfit kell kivizsgálni - ez lényegesen egyszerűbb, gyorsabb.
Ha a férfinál minden ok, akkor kezdik csak a nőt vizsgálni, kezelni.
Ha nem akarod húzni az időded, akkor tényleg a meddőségibe menj.
Meg apát tényleg gyors az elején letudni jobb, mert a női oldal sokkal macerásabb, összetettebb.
Vagy ha nődokihoz mész, akkor menj kb középidőbe, hogy hátha elkaptok egy tüszőérést, amúgy megvizsgál, hogy szervileg minden okés e, nincs ciszta stb, egyéb elváltozás. Vérvétel, ami a hormonszintedet nézi, rákszűrés. Valaki petevezeték átjárhatóságit is csinál.
hát sajna sanszos hogy van valami probléma. :(
Én pl örültem hogy kiderült hogy mi a gond, mivel tudtam hogy van valami és annál rosszabb nincs ha nem találnak semmit csak egyszerűen nem sikerül.
Ciklusod rendben van? Görcsöl erősen a hasad menstruációkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!