Ha rettegek attól hogy terhes leszek, de beképzelem magamnak, az produkálhat tüneteket?
Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 17:43
1/5 anonim válasza:
Van okod arra, hogy a terhességtől rettegj? Ment a puncidba fiúnak az ondója?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,ment,de gyógyszert szedek 3 éve.A probléma az,hogy már kb 1hete fájnak a melleim,és majd csak 2-án fog megjönni.Vagyis ilyen hamar nem szokott jelentkezni a mellfájás,csak a vérzés előtt 3-4 nappal.
2012. aug. 25. 17:53
3/5 anonim válasza:
Szerintem, ha szeded rendesen a gyógyszert, és nem hagytál ki egy napot sem .. ja és nem szedsz más olyan gyógyszert ami semlegesíti a tabi hatását, akkor nem lehet gond. Ha ténylegesen ennyire ráparázol a terhességre, és ennyire félsz tőle, akkor elképzelhető, hogy kivetíted magadra a tüneteket. Ilyen valóban létezik. Nyugodj meg, minél jobban rágörcsölsz annál rosszabb. Nem lesz semmi gond, meg jön majd nyugi :)
Írj majd, hogy mi a helyzet :)
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 23:34-es válaszoló!Köszönöm kedvességed,igen,egyébként órára pontosan szedem a gyógyszert(Yadine),11-én voltam együtt a férjemmel,és kb egy hét múlva eléggé elkezdtek fájni a melleim.A hőm 37,ami egyébként 36,2 szokott lenni.És hát...nyálkás széklet:D Nos a mellfájdalom elmúlt,mert a mellem olyan C és D közt van,de az utóbbi hetekben nem hordtam melltartót,és szerintem ettől fájtak,hogy húzta a súly.Pár napja újra hordom és ez megszűnt.Már csak a másik két dolgot nem tudom mitől lehet,de mikor a mellfájdalom jelentkezett én már mindent bebeszéltem magamnak.Csütörtökön ha hazajön a férjem,veszünk két tesztet,és megcsinálom.Ha negatív lesz és 2-án rendesen megjön,akkor megnyugodhatok szerintem.
2012. aug. 26. 10:55
5/5 anonim válasza:
Hmm.. akkor a hőmérséklet változásnak lehet, hogy a "fura" széklethez van köze. De igazából ez csak egy tipp.. Ha a melleid már nem fájnak, szerintem a terhesség kizárt. Ne izgulj miatta! :) Kedvességemet ne köszönd, ez természetes :)
(az előző voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!