Milyen tüneteket produkálhat a szervezet, ha valaki nagyon szeretne babát, de még nem terhes?
Azért kérdezem, mert mintha húzódna, feszülne a mellem. Se hányinger, se rosszullét, se gyakori pisilhetnék.
25-26ra nem várom.
Köszi a gyors választ. És a testhőt is tudom befolyásolni?
Már napok óta 37 felett van egy picivel. Nem vezetek görbét, így nem tudom, hogy mennyi az alaphőm.
Nincs olyan, hogy jó ébredési hő. Mindenkinek más az alaphője, ha efölött van az jó. Nálam a 36,7 átlag, tehát nem számít magasnak, viszont van akinél ez már terhességre utalhat. Én amúgy szinte minden tünetet produkálni tudtam, a mellfeszülést, a hányingert, hányást, sőt még a gyakori pisilhetnéket is. Vicces módon amint teszteltem és negatív lett(esedékes megjövetel után 4 nappal), azonnal elmúltak a tünetek.
Amikor viszont tényleg terhes lettem, semmilyen tünetem nem volt.
Kedves utolsó válaszoló!igazából még mindig semmi más tünetem nincs a mellfeszülésen kivül. Érdekes mert egy pár napig alig-alig éreztem, hogy néha megfeszült, húzódott. Azért hittem, hogy bemesélem. Viszont mára már annyira érzékeny, hogy a 15hós kislányomat felemelem megölelem, nem esik jól a mellemnek, fáj. Remélem összejön. Különben ma az ébredési hőm 36,8 volt, tehát tízed fokkal több mint tegnap reggel. Amúgy meg egyész nap 37 fötött van. A 26. napban vagyok. Mikor teszteljek? Ja, tegnap annyira szúrt a hasam, hogy le kellett feküdnöm, ez tartott kb. 2 percig.
Mindenkienk köszönöm, hogy írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!