Méhenkívüli terhesség után most lábadozom, rettegek hogy nem lehet többé babám! Vannak akik hasonló cipőben járnak/jártak?
Laparos műtétem volt, megmentették a petevezetőt, de engem rettenetesen dühít,hisz nem értem miért hagynak bent valamit ami nem funkcionált jól??
Nagyon szeretnénk kisbabát, de így hogy vágjak bele? Félek :( elmesélnétek, veletek hogyan volt?
A lelki része fáj a legjobban.. Pityergek ahogy pocakost látok :'( annyira örültünk neki...
Inkább örülj, hogy nem vették ki. Ez olyan, mintha haragudnál, hogy nem veszik ki a gyomrod, mert egyszer elcsaptad.
Egy ismerősöm majdnem belehalt egy észre nem vett méhenkívülitől. Pár nap múlva szül.
Minden jót!
ha "megmentették a petevezetőt" akkor azt azért tették mert jol fog müködni,
leszel még terhes ne aggódj!!!
Ha valaki egyszer erre járna...Van remény, lányok!! Azóta, 20 hetes kismama vagyok! A babám ép, egészséges! :)
Kívánom, hogy mindenki aki keresztülmegy ezen a szörnyűségen, ugyanígy "végezze" ahogyan én!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!