Kinek volt terhesség elején menstruációhoz hasonló vérzése?
Figyelt kérdés
Kinek mikor kezdődött? Milyen szine volt? Mennyisége? stb.....2015. máj. 4. 15:39
1/2 anonim válasza:
Nekem csak az esedékes utáni napon szex közbe jött vér. Most 11 hetes
2/2 anonim válasza:
A fiammal. Ezért nem mentem korán dokihoz. 3 napig tartott, első nap barnás, utána másnap délig barnáztam utána csak rózsaszínes volt, és harmadik nap rózsaszínes folyásom volt. Nem volt tünetem, de nem is figyeltem igazán, elég stresszes voltam akkoriban így arra fogtam a kevés vérzést. Aztán a kövi hónapban már kimaradt, és a tünetek is megrohamoztak.
Szóval nem volt igazán vérzés csak valami olyasmi. Pont most ezért várom a mensi idejét, mert az áprilisi is kísértetiesen hasonlított a fiamnál tapasztaltakra. Remélem sikerült végre a kistesó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!