Mennyire hisztek hittetek a jósolgatásoknak? "Egy héten belül megszülsz"
nekem mind a háromszor azt mondták már a 37 . hét kösrnyékén hogy most biztos hogy megszülsz erre mind a hárommal rávittem 6 napot.
én úgy vettem észre, hogy a ciklus hosszával erősen összefügg
ha 28 napos ciklusaid szoktak lenni akkor valószinű a kiirt időpont ha nem akkor értelem szerüen előbb vagy később is szülhetsz
Nekem mindenki azt mondta hogy előbb meglesz mint a kiírt időpont. az elején még én is azt hittem. de aztán éreztem hogy nem jön időre. karácsonyra már otthon szerettem volna lenni a babával de még karácsonykor kettesben voltunk a párommal. dec 21-re voltam kiírva de dec 30-án szültem :)
sok sikert és boldogságot
másodkik vagyok.
amit az első ír lehet benne valami. nekem nem 28 napos a ciklusom hanem kb 31-35 változó.
de ki tudja
Én semennyire. Nekem a 38. hét kezdetétől folyamatosan mondták, hogy már leszállt a hasam, látszik az arcomon, stb. Ehhez képest a 42. héten császároztak, mert többszöri indítgatásra sem indult meg.
De ez én vagyok, Neked kívánom, hogy minden simán és gyorsan menjen!
17 tehes km, 2 éves kisfiú anyukája
Nekem a háziorvosom szeptember elején azt mondta, a következő teliholdkor meg lesz a baba. Szeptember 24-ére virradó éjjel volt a telihold, akkor indult meg a szülés.Igaza lett pedig én október24-re voltam kiírva.
Telihold estéjén(szept.23) egy szomszédcsaj azt mondta , hú te az éjjel mész szülni. Igaza lett hajnal 2-kor már minden bajom volt.
Szóval nálam mindkettő jóslata bejött!
A sarkon lakó Kati néni a 36. héten rám nézett és kijelentette, hogy "már nem messze van a szülés, mindjárt itt a baba". Jót nevettem, mert még egy hónapom volt hátra.
Két nap múlva megszültem.
Szerencsére egészséges lett a baba, és jó súlyú is, ne aggódjatok körbe. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!