Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire hisztek hittetek a...

Mennyire hisztek hittetek a jósolgatásoknak? "Egy héten belül megszülsz"

Figyelt kérdés
Olyan mondta akinek már három gyereke van, nem is rég születtek... 38 hetes vagyok, olyan jó lenne ha igaza lenne.
2010. máj. 27. 20:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is mindneki mondta a 35-36ik héttől,h lent van a hasam,fel van dagadva a szám,olyan az arcom is stb.

Én hülye meg bele is kapaszkodtam ezekbe és annyira szerettem volna előbb szülni:-(

Ehhez képest ma van a második napja,h túlhordom a babámat....

Remélem Te "jobban" jársz:-)

2010. máj. 28. 10:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát nekem a 35. héten mondta a dokim, hogy nincs egy hónapm hátra, de szép nagy baba már most is, így nincs gond. 37. héttől kórházban voltam, nem akartak haza engedni, mert bármior megszülhetek (2ujjnyira nyitva voltam) Majdnem minden nap hallottam látogatóktól, orvosoktól, csecsemős ismerőstöktől: "Ma meg fosz szülni!" Hát nem így lett. A kicsi fiam úgy döntött, nem akarolyan hamar kijönni, így várt a 39. hétig. Na akkor meg azt möondták, hogy jól érzi magát bent, még nem akar kijönni, én se úgy nézek ki mint aki sülni fog.. Éjjel megszültem.... Ennyit a jóslatokról...
2010. máj. 28. 10:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!